Lenka Merava Hokej

Obranca Fatyka skončil v Dukle Trenčín a hrať bude v nemeckom Freiburgu

Obranca Stanislav Fatyka skončil svoje účinkovanie v extraligovom hokejovm tíme Dukla Trenčín a pokračovať v kariére bude v nemeckom Freiburgu.

„Stano nás požiadal o uvoľnenie, nakoľko v novotvoriacej sa obrane už nemal miesto a tak sme sa dohodli na rozviazaní zmluvy,“ informoval na oficiálnej klubovej internetovej stránke generálny manažér Eduard Hartmann a dodal: „V reprezentačnej dvadsiatke máme trojicu obrancov, s ktorými rátame do budúcnosti. Momentálne nás viac päta tlačí v útoku, hľadáme vhodných útočníkov, ale vyzerá to tak, že do prestávky zatiaľ odohráme zápasy s tým kádrom, ktorý máme k dispozícií.“
Skúsený 32-ročný Stanislav Fatyka odohral v Dukle 195 zápasov, v ktorých zaznamenal 18 gólov a 26 asistencií. V prebiehajúcej sezóne ale postupne vypadol zo základnej zostavy, keď odohral len 16 zápasov bez bodového zápisu.
V kádri Dukly je tak po jeho odchode k dispozícii 8 obrancov: Sekeráš, Erik Bednár, Hruška, Bolf, Trefný, Tomko, Chovan a Jarábek. V tíme HK Orange 20 pôsobí ďalšia trojica obrancov: Peter Čerešňák, Imrich a Staňo.

TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM