Rôzne

Antigénové testovanie na hornej Nitre: Odberné MIESTA a otváracie hodiny

Antigénové testy môžu záujemcovia využiť v troch nemocniciach na hornej Nitre – Bojnice, Handlová a Bánovce nad Bebravou.

Ilustračný obrázok k článku Antigénové testovanie na hornej Nitre: Odberné MIESTA a otváracie hodiny
Zdroj: TASR/Roman Hanc

Záujemcovia sa môžu dať otestovať na ochorenie COVID-19 antigénovými testami v trojici nemocníc na hornej Nitre. Vyšetrenie v zdravotníckych zariadeniach v Bojniciach, Handlovej a Bánovciach nad Bebravou môžu absolvovať sedem dní v týždni za manipulačný poplatok.

Odberné miesto Nemocnice s poliklinikou (NsP) Prievidza so sídlom v Bojniciach sa nachádza v modrom kontajneri pred budovou zariadenia. Funguje od 7.30 do 15.30 hod. Záujemcovia o test sa môžu objednať na stránke korona.gov.sk, testovanie je zatiaľ k dispozícii aj bez objednania.

Vyšetrenia na prítomnosť ochorenia COVID-19 vykonávajú zdravotníci aj v budove vrátnice nemocnice v Handlovej. Odberné miesto funguje od 7.00 do 12.00 hod. a od 12.30 do 15.30 hod. Objednávanie na testy je možné cez web korona.gov.sk, ľudia môžu zatiaľ prísť aj bez objednania, uviedla riaditeľka nemocnice Marta Eckhardtová.

Mobilné odberové miesto v nemocnici v Bánovciach nad Bebravou funguje od 7.00 do 15.30 hod. „Na testovanie nie je potrebné sa vopred objednať, stačí prísť. Každý testovaný dostane po testovaní SMS správu s výsledkom, všetko funguje cez informačný systém,“ dodala riaditeľka nemocnice Mina Bobocká.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z hornej Nitry

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM