Tlačové správy

Liga majstrov sa opäť začína. Na čo sa môžeme tešiť?

Rok 2016 bol bohatý na zaujímavosti a skvelé podujatia, ktoré ocenil každý fanúšik futbalu. V anglickej Premier League sa nemožné stalo skutočnosťou a tím, ktorí pasovali na zostup, dokázal vyhrať majstrovský titul.

Ilustračný obrázok k článku Liga majstrov sa opäť začína. Na čo sa môžeme tešiť?
Zdroj: TASR

Neuveriteľné a všetka česť Leicesteru. Okrem toho sme si mohli vychutnať Euro 2016 vo Francúzsku a futbal nechýbal ani na olympiáde v Riu. A už čoskoro, 13. septembra, otvoria brány štadióny tímov, ktoré sa predstavia v najprestížnejšej klubovej súťaži. Tak čo, už máte vstupenky na Ligu majstrov?

Na čo sa môžeme tešiť?

Titul bude obhajovať Biely balet, ktorý sa predstaví v skupine spoločne s Borussiou Dortmund, Legiou Varšava a Sportingom Lisabon. Ak ste si kúpili lístky na Real Madrid a jeho prvý zápas, môžete sa tešiť na šláger hlavných miest Španielska a Portugalska. Najväčším šlágrom prvého hracieho dňa je nepochybne zápas parížskeho PSG s londýnskym Arsenalom. O deň neskôr bude veľkým lákadlom zápas Juventusu proti aktuálnemu šampiónovi Európskej ligy zo Sevilly. A to je len prvé kolo!

Podarí sa Realu obhájiť titul?

V tejto sezóne sa nepodarilo vyžrebovať povestnú skupinu smrti, ako najťažšia sa javí zrejme skupina, v ktorej sa stretne FC Barcelona, Manchester City, Borussia Monchengladbach a Celtic Glasgow. Prijateľnú skupinu dostal aj anglický majster z Leicesteru, ktorý sa v „géčku“ predstaví proti FC Porto, Clubu Bruggy a FC Kodaň, takže toto prekvapenie z Anglicka má veľkú šancu na postup do osemfinále. Medzi hlavných ašpirantov na víťazstvo v Lige majstrov patrí FC Barcelona, Manchester City s Pepom Guardiolom pri kormidle, Bayern Mníchov s legendom Carlom Ancelottim na lavičke a aj Real Madrid, ktorý bude obhajovať túto trofej. A čo si myslíte vy? Kto sa stane šampiónom na trávnikoch mäkších ako kráľovské matrace túto sezónu?

Chcete vidieť zápas Ligy majstrov naživo? Navštívte stránku Futbaltour.sk a vyberte si duel, ktorý vás láka najviac.

foto: ilustračná

Zdroj: Seocentrum.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM