Monika Földešiová Tlačové správy

Richard Marko má transparentný účet

Jedným z kandidátov na post primátora v Prievidzi je 39-ročný riaditeľ IT firmy Richard Marko. Študoval na Prievidzkom gymnáziu a na vlastné náklady aj na troch univerzitách v Spojených štátoch.

Ilustračný obrázok k článku Richard Marko má transparentný účet
Zdroj: Dnes24.sk

Má záujem o transparenciu a demokraciu. Svoju kampaň financuje cez transparentný úcet. Transakcie si môže skutočne každý preveriť na stránke http://transparentneucty.sk/#…. “Na rozdiel od iných kandidátov, moju kampaň neplatia nádejní poslanci – tí majú reprezentovať občanov, nie primátora. Neplatia ju ani strany. Platím si ju z vlastného vrecka, s bločkami, bez špekulácií a s DPH,” uvádza Richard Marko.

V nasledujúcich štyroch rokoch by chcel plat primátora venovať na podporu kvalitnej výuky angličtiny v materských školách a spraviť Prievidzu atraktívnejšiu pre mladé rodiny a podnikateľov. “Prístup k reálne použiteľnému vzdelaniu v regióne pokladám za súčasť riešania nezamestnanosti a nízkych platov,” dodáva Richard Marko.

Post primátora pokladá za poslanie. „Mojou hlavnou víziou je Prievidza ako mesto príťažlivé pre mladé rodiny, začínajúcich podnikateľov, či dôchodcov obohacujúcich našu spoločnosť o svoje životné skúsenosti.“ V tomto duchu chce na jednej stoličke odslúžiť celé volebné obdobie.

“Uchádzam sa o zodpovednosť voči občanom, nie voči záujmovým skupinám. Dokážem ju niesť, dokážem ju použiť vo váš prospech,“ uzatvára kandidát Marko.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Jeho názory sa nemôžu spájať so stanoviskami a postavením siete portálov Global 24.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM