Filip Chudý Krimi

Policajti o ťažkej nehode na Považí: Zranilo sa aj dieťa (4)

Pri vážnej dopravnej nehode sa zranili tri osoby, vrátane 4-ročného dieťaťa. Pozrite si, čo o nehode prezradili muži zákona.

Ilustračný obrázok k článku Policajti o ťažkej nehode na Považí: Zranilo sa aj dieťa (4)
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Ako sme vás už informovali, v pondelok 28. októbra ráno došlo na ceste II/574 medzi Ilavou a Pruským k vážnej dopravnej nehode.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na svojej facebookovej stránke najnovšie k tejto nehode uviedlo, že sa zranili tri osoby, vrátane 4-ročného dieťaťa.

Podľa doterajších zistení polície, 46-ročná vodička z okresu Púchov na vozidle Škoda Fabia z doposiaľ nezistených príčin prešla do protismeru, kde sa čelne zrazila s oproti idúcim vozidlom BMW, ktoré riadil 29-ročný vodič z Novej Dubnice.

„Vo Fabii sa s vodičkou viezlo aj 4-ročné dieťa. Zranili sa celkom tri osoby. Našťastie, ani jedna z nich nie je v ohrození života,“ informovalo KR PZ v Trenčíne.

To doplnilo, že dychová skúška u vodičov bola negatívna. „Dopravu počas dokumentovania dopravnej nehody riadili policajti. Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania,“ dodali.

Pozrite si aj zábery z miesta nehody.

Vážna nehoda na Považí: Cestu medzi Ilavou a Pruským uzavreli
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM