Marek Vatraľ Krimi

Požiar na ulici K výstavisku: Čo sa tam vlastne stalo?

Podľa správy hasičov boli na požiarom zasiahnuté miesto vyslaní siedmi príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Trenčína s tromi zásahovými vozidlami.

Ilustračný obrázok k článku Požiar na ulici K výstavisku: Čo sa tam vlastne stalo?
Zdroj: TASR

Požiar bol ohlásený v objekte súkromnej spoločnosti na ulici K Výstavisku v Trenčíne. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík.

Na zásah boli podľa Petríka vyslaní siedmi príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Trenčína s tromi zásahovými vozidlami. Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo podľa Petríka prieskumom zistené, že požiarom sú zasiahnuté priestory na prízemí budovy, ktoré boli silno zadymené.

"Hasiči zasahujúci v dýchacích prístrojoch nasadili za účelom loklizácie požiaru jeden hasebný prúd a súčasne objekt odpojili od prívodu energií. Počas hasebných prác boli postihnuté priestory odvetrávané a súčasne hasiči vykonávali prieskum postihnutých priestorov prostredníctvom termovíznej kamery. Následne bola nasadená pretlaková ventilácia na odvetranie zadymených priestorov. Po likvidácii požiaru, o pol šiestej večer boli odvetrané aj priľahlé priestory, požiarisko opätovne skontrolované a odovzdané správcovi budovy, " informoval o situácii Marián Petrík.

Pri udalosti, ku ktorej došlo 21. júla krátko pred pol piatou hodinou poobede sa podľa Petríka nikto nezranil a príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM