Rôzne

Prezidentka Čaputová v Trenčíne: Čo povedala na adresu nášho mesta? FOTO

Prezidentka SR Zuzana Čaputová navštívila Trenčín. Pozrite si, čo zaznelo po stretnutí s primátorom Richardom Rybníčkom.

Ilustračný obrázok k článku Prezidentka Čaputová v Trenčíne: Čo povedala na adresu nášho mesta? FOTO
10
Galéria
Zdroj: TASR

Dlhodobá vízia mesta Trenčín si Ty je projektom, ktorý si vyžaduje podporu štátu a spoluprácu so štátom. Po stretnutí s primátorom Trenčína Richardom Rybníčkom to povedala prezidentka SR Zuzana Čaputová.

„Trenčín je úspešné mesto, okrem projektu Trenčín si Ty sme s pánom primátorom hovorili aj o sociálnych otázkach, nájomných bytoch, ale aj o jednej z najväčších výziev, ktoré toto mesto má, a to je doprava,“ priblížila prezidentka.

Rybníček podľa vlastných slov požiadal prezidentku o podporu pri riešení dopravy v centre mesta, ktorým denne prejde 42 000 automobilov. „Potrebujeme, aby štát súhlasil s preložkou cesty I/61 centrom mesta. V opačnom prípade budeme mať veľké problémy s urbanizáciou v centre mesta, na ktorú sme dnes pripravení. Teraz je na rade štát, aby nám pomohol,“ zdôraznil Rybníček.

Ako dodal, prezidentka je človek, ktorý vládne svojím vplyvom a svojím slovom a bez problémov sa dokáže stretnúť s kľúčovými predstaviteľmi štátu. „I preto vnímam výjazdy pani prezidentky veľmi pozitívne, lebo cez ňu potom prenášame na tých kľúčových ľudí v štáte naše prosby,“ doplnil trenčiansky primátor.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Pozrite si aj zábery z návštevy prezidentky.

FOTO: Prezidentka SR Zuzana Čaputová na výjazde v Trenčianskom kraji
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM