Rôzne

Slovensko hlási nové prípady COVID-19: Takáto je situácia v Trenčianskom kraji

V pondelok na Slovensku pribudlo 28 nakazených novým koronavírusom. Medzi nimi aj prípady v troch okresoch Trenčianskeho kraja.

Ilustračný obrázok k článku Slovensko hlási nové prípady COVID-19: Takáto je situácia v Trenčianskom kraji
16
Galéria
Zdroj: TASR/AP

Na Slovensku v pondelok 24. augusta pribudlo 28 pozitívnych prípadov nákazy novým koronavírusom. Celkovo tak v krajine evidujú 3452 pozitívne testovaných na ochorenie COVID-19. Dobrou správou je, že sa vyliečilo ďalších 14 pacientov, celkovo ho tak prekonalo v našej krajine 2167 ľudí. Informuje o tom Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI) na svojom webe.

Nové prípady

Ministerstvo zdravotníctva SR oznámilo, že pozitívne testy malo 13 žien a 15 mužov vo veku od niekoľkých mesiacov do 86 rokov.

V Trenčianskom kraji pribudlo 4 nových prípadov. Dva v okrese Trenčín, jeden v okrese Prievidza a jeden v okrese Nové Mesto nad Váhom.

Údaje z kraja

V Trenčianskom kraji sa doteraz podľa údajov Národného centra zdravotníckych informácií vyskytlo 541 potvrdených prípadov ochorenia COVID-19. Podľa okresov sú čísla nasledovné: 192 z okresu Prievidza, 125 z okresu Trenčín, 73 z okresu Bánovce nad Bebravou, 63 z okresu Nové Mesto nad Váhom, 21 z okresu Ilava, 21 z okresu Považská Bystrica, 20 z okresu Myjava, 17 z okresu Partizánske a 9 z okresu Púchov.

Veľká časť z nich je však už vyliečená.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM