Marek Vatraľ Rôzne

TOP klikané internetové videá z Trenčína: Tancujúci primátor mesta a pamätný Demitrov gól

Lustrovaním na YouTube narazíte aj na videá z nášho mesta. Pozrite, ktoré majú najväčší úspech.

Ilustračný obrázok k článku TOP klikané internetové videá z Trenčína: Tancujúci primátor mesta a pamätný Demitrov gól
Zdroj: youtube

Upozorňujeme čitateľov, že 5 vybratých TOP videí z Trenčína a okolia nepredstavuje reálny rebríček najklikanejších videí. Nenájdete tu však nedôstojné videá vo vzťahu k „účinkujúcim“ a ani vtipné a tragické videá, ktoré nie sú vhodné pre mladšie ročníky.

Pharrell Williams – Happy (We are from Trenčín, Slovakia)

Najpozeranejšie trenčianske video na YouTube vzniklo približne pred štyrmi rokmi a svojim obsahom rafinovane nadviazalo na globálny úspech virálneho videoklipu Happy speváka Pharrella Williamsa. Má neuveriteľných viac ako jeden milión pozretí! V podobne uvoľnenom duchu notoricky známej piesne vystupujú v úsmevných záberoch nielen futbalisti AS Trenčín, ale aj tancujúci primátor Trenčína Richard Rybníček a mnohí ďalší. Interpretácia dôverne známeho virálu je nenásilná, príjemná a veľmi úsmevná.

Zdroj: YouTube.com

Pavol Demitra amazing goal (Slovan-Trencin 0:5) Extraliga 2004

Viac než 195 tisíc ľudí si pozrelo nezabudnuteľný gól legendárneho trenčianskeho hokejistu Pavla Demitru. V zápase proti Slovanu v roku 2004 strelil kombinačne nádherný gól na jeden dotyk, ktorý okamžite prešiel pomedzi brankárove betóny.

Zdroj: YouTube.com

Tary a Smusa Parkour Workshop / Slovenský Trenčín

Cez 103 tisíc videní dosiahol na YouTube zaznamenaný parkour workshop, ktorý v Trenčíne organizoval tzv. Tary Camp. Ten sa sústreďuje na organizovanie letných táborov pre deti a mladistvých. Krátky videozáznam z telocvične zachytáva vtipné momenty detí pri tréningu tohto svojrázneho športu, cieľom ktorého je schopnosť dostať sa z bodu A do bodu B a späť bezpečne, plynule a účinne s použitím vlastného tela.

Zdroj: YouTube.com

23 Two Nights In Trenčín…

Štvrté miesto s názvom 23 Two Nights In Trenčín… pochádza z autorskej dielne známeho moderátora a baviča Sajfu, ktorý pri svojej pracovnej návšteve Trenčína prežil množstvo vtipných okamihov. Jeho video videlo viac ako 92 tisíc ľudí.

Zdroj: YouTube.com

Trenčín región – Oficiálny prezentačný spot

Iba o čosi menej pozretí dosiahol prezentačný spot regiónu Trenčín, ktoré nás prostredníctvom vizuálne nádherných záberov a podmanivo vybratej hudby zoznamuje s nádhernou okolitou krajinou trenčianskeho kra­ja.

Zdroj: YouTube.com

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM