Krimi

Trenčan sa vyhrážal smrťou dievčaťu (14) pri venčení psíka: Je už v rukách polície

Polícia v Trenčíne už vzniesla obvinenie voči 54-ročnému mužovi, ktorý sa mal vyhrážať smrťou 14-ročnému dievčaťu. Čo mu hrozí?

Ilustračný obrázok k článku Trenčan sa vyhrážal smrťou dievčaťu (14) pri venčení psíka: Je už v rukách polície
Zdroj: TASR

Trenčianski policajti obvinili 54-ročného muža z nášho okresu z prečinu nebezpečného vyhrážania. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na sociálnej sieti.

„Podľa doterajších zistení muž začal vulgárne nadávať a vyhrážať sa zabitím 14-ročnému dievčaťu, ktoré venčilo psíka a prechádzalo okolo neho, keď sedel na terase jednej z kaviarní,“ uviedla polícia.

Vystrašené dievča o tomto konaní povedalo svojmu otcovi. „Ten šiel von k terase a žiadal vysvetlenie, prečo nadáva bezdôvodne jeho dcére. Muž však začal vulgárne nadávať aj jemu a taktiež sa mu vyhrážal, že ho zabije. Obaja poškodení mali obavu o svoj život a zdravie, preto privolali políciu,“ doplnila polícia s tým, že obvinený spáchal svoj čin aj na chránenej osobe – dieťati.

Policajti následne 54-ročného Trenčana obmedzili na osobnej slobode. „Muž na policajnom oddelení odmietol vykonať dychovú skúšku, aj keď javil známky požitia alkoholu. Za uvedený skutok mu podľa zákona hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ dodali muži zákona.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

VYHRÁŽAL SA ZABITÍM 14- ROČNÉMU DIEVČAŤU, KTORÉ VENČILO PSÍKA Trenčianski policajti obvinili 54-ročného muža z okr....

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Wednesday, August 26, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM