Rôzne Správy

Zaujímavý údaj, budete z neho paf: V tento deň slávi narodeniny najviac Trenčanov

Každý deň prichádzajú na svet nové životy. V niektoré dni sa rodí detí menej, v iné zas viac. Viete, v ktorých dňoch oslavuje svoje narodeniny najviac Trenčanov?

Ilustračný obrázok k článku Zaujímavý údaj, budete z neho paf: V tento deň slávi narodeniny najviac Trenčanov
Zdroj: TASR

Nie je tomu tak dávno, keď sme vás informovali, že podľa posledných štatistík elektronickej verejnej správy mesta počet Trenčanov za ostatné tri roky jemne klesol. Na základe posledného zverejneného údaju na stránke mesta žilo na území Trenčína k 1. 1. 2018 54 916 obyvateľov.

V ďalšom príspevku sme podľa spomínanej verejnej správy zisťovali, že v našom meste dominujú v počte jednotlivých rokov najmä 39-roční a štyridsiatnici.

Dnes sme sa bližšie pozreli na počet občanov podľa dňa narodenia a zisťovali príjemné štatistické ukazovatele.

Podľa elektronickej verejnej správy mesta Trenčín oslavuje v jeden deň svoje životné jubileum viac žien ako mužov.

Čo sa žien týka, najviac oslávenkýň pripadá na deň 4. 5. Práve v tento deň oslavuje narodeniny až 105 Trenčaniek. Ďalších 102 žien oslavuje narodeniny začiatkom apríla, konkrétne 2. 4. Prvú trojicu ukončuje číslo 101, ktoré zodpovedá dvom dátumom, presnejšie 26. 6 a 21. 9.

Naopak, najviac mužov, konkrétne až 98 oslavuje narodeniny v mesiaci máj, ako je tomu u žien, ale dňa 26. 5. Druhé miesto s počtom oslávencov 93 patrí taktiež aprílovým oslávencom. Táto skupina Trenčanov oslavuje narodeniny 23. 4. Tretie miesto patrí číslu 89 a dátumom 1. 3 a 29. 3.

Foto: Ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM