Filip Chudý Krimi

Zásah kukláčov pri DRÁME v byte: Syn zadržiaval rodičov, policajta zranil nožom

Dráma v Novom Meste nad Váhom si podľa polície vyžiadala až zásah kukláčov. Čo sa stalo a aký trest obvinenému hrozí?

Ilustračný obrázok k článku Zásah kukláčov pri DRÁME v byte: Syn zadržiaval rodičov, policajta zranil nožom
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Policajný vyšetrovateľ z Nového Mesta nad Váhom obvinil zo zločinov obmedzovania osobnej slobody a útoku na verejného činiteľa 36-ročného muža z Nového Mesta nad Váhom. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Vyhrážky

„Obvinený muž v čase, keď mal byť intoxikovaný doposiaľ presne nezistenou látkou sa mal zmocniť svojich rodičov, ktorí pre neho žiadali príchod rýchlej zdravotnej pomoci. Mal sa zavrieť s rodičmi v byte, vstupné dvere bytu zabarikádovať nábytkom a brániť rodičom opustiť byt,“ opísala polícia.

Na miesto sa v krátkom čase dostavili policajti. Zasahujúcim policajtom sa mal vyhrážať, že pokiaľ neodídu, použije voči nim nôž.

Viac správ zo Slovenska

Zranený policajt

„Policajti po neúspešnom vyjednávaní vykonali služobný zákrok, počas ktorého obvinený nožom poranil jedného zo zasahujúcich policajtov. Jeho rodičia našťastie neutrpeli žiadne zranenia. Zranenie policajta si však vyžiada 12-dňovú práceneschopnosť,“ doplnili k prípadu.

Policajti ďalej zistili, že obvinený muž mal v byte prechovávať dve injekčné striekačky s obsahom neznámej kryštalickej látky a zelenú sušinu. „Tie v zmysle zákona zaistili a zaslali na expertízne skúmanie. Podľa výsledkov expertízy vyšetrovateľ rozhodne, či obvinenému nepribudne obvinenie aj z drogovej trestnej činnosti,“ dodala polícia s tým, že obvinenému hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy z Trenčína a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM