Kultúra Tlačové správy

Akcia s úžasnou atmosférou: Lístky na Swing ples v Kursalone sa rozobrali okamžite

Obľúbený Swing ples v Trenčianskych Tepliciach je opäť vypredaný. Už 8. februára sa postará o skvelú swingovú zábavu a privíta stovky návštevníkov v originálnych kostýmoch.

Ilustračný obrázok k článku Akcia s úžasnou atmosférou: Lístky na Swing ples v Kursalone sa rozobrali okamžite
4
Galéria
Zdroj: SpicyBrown

Swing ples v Trenčianskych Tepliciach už 7. krát dokázal, že je obľúbeným a vyhľadávaným podujatím plesovej sezóny. Aj tento rok sa jeho kapacity vypredali v rekordnom čase.

Swingové trio a škola tanca

7. ročník Swing plesu privíta svojich hostí už 8. februára v Kursalone Trenčianske Teplice. Návštevníkov prenesie do éry 20. – 30. rokov populárne swingové trio Sweet Little Chicks a ich spevácke vystúpenie zo žánrov swing, jazz či charlestone. Šarm swingových salónov dodajú hosťom tanečníci z Charlie'Swing dance studio na čele s Charlie Ruppom, ktorí okrem tanečného vystúpenia naučia všetkých niekoľko swingových krokov so svojou školou tanca. Aj tento rok sa bude súťažiť o najlepšiu fotografiu z fotokútika.

„Swingový ples je už tradične prehliadkou poctivo pripravených kostýmov. Hostia sa radi inšpirujú seriálom Hercule Poirot, filmom Great Gatsby alebo pin-up štýlom, ktorý je rovnako veľmi obľúbený,“ hovorí marketingová manažérka Zuzana Danechová. Celým večerom bude hostí sprevádzať moderátor Martin Chyno Chynoranský známy z Rádia Vlna alebo nového seriálu Záchranári.

Zdroj: YouTube.com

Najväčší Swing ples v Žiline stále v predaji

Ak ste si tento rok nestihli zabezpečiť vstupenky na Swing ples v Trenčianskych Tepliciach, stále máte možnosť stať sa súčasťou 3. ročníka najväčšieho swingového plesu v Event House Žilina. „Ako organizátori sme pred tromi rokmi priniesli SWING PLES aj žilinským návštevníkom. Momentálne sa zaraďuje medzi najväčšie swingové podujatia na Slovensku. Ak sa niekomu nepodarilo zakúpiť si vstupenky na ples v Trenčianskych Tepliciach, ples v žilinskom Event House je rovnako skvelou voľbou. Všetkých radi privítame 2. februára. Vstupenky sú stále dostupné v sieti ticketportal.sk,“ dodáva na záver Zuzana Danechová.

Zdroj: SpicyBrown
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM