Krimi

Auto po nehode prevrátené na streche: Vodič sa zranil, FOTO

Dopravná nehoda pri Novom Meste nad Váhom si vyžiadala ľahšie zranenie vodiča. Čo o zásahu povedali hasiči?

Ilustračný obrázok k článku Auto po nehode prevrátené na streche: Vodič sa zranil, FOTO
2
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

V utorok 12. mája o 1.00 h bola ohlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla, ktorá sa stala na ceste č. II/515 v katastri Nového Mesta nad Váhom. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní traja príslušníci HasZZ z Nového Mesta nad Váhom s jedným zásahovým vozidlom.

„Po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo zistené, že havarovaný automobil sa nachádza na vozovke, prevrátený na strechu. Vodič motorového vozidla sa nachádzal s ľahším zranením mimo postihnutého automobilu,“ povedal Petrík.

Ako ďalej uviedol, zasahujúci hasiči zabezpečili miesto udalosti a zranenej osobe poskytli predlekársku prvú pomoc a ošetrenie.

Po zdokumentovaní dopravnej nehody políciou hasiči prevrátili havarovaný automobil späť na kolesá. „Následne na postihnutom vozidle previedli opatrenia proti vzniku požiaru a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny,“ dodal hovorca KR HaZZ v Trenčíne.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Pozrite si aj zábery z nehody.

OBRAZOM: Dopravná nehoda pri Novom Meste nad Váhom
2
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM