Rastislav Búgel Iné športy

Chceš byť IPANEMA beach girl/boy 2012?

Aj tento rok vyhlasuje Národná beachvolejbalová liga súťaž o najsympatickejšie dievča a chlapca – IPANEMA beach girl/boy 2012! Ide o neobyčajnú súťaž krásy, pretože tu vyhrávajú celkové sympatie, charizma a aura profesionálnych či amatérskych športov

Tie sú v tomto prípade druhoradé – podľa hesla, nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa. Aj keď stať sa beachgirl / beach boy NBL 2012 je samozrejme veľká prestíž, najmä ak je sponzorom IPANEMA, značka ktorá obúva nielen svetoznámu modelku Gisele Bündchen, ale aj majstrovských beachvolejbalistov Alisona s Emaneulom a Ricarda s Marciom.

Ako sa prihlásiť? Zúčastniť sa jej môže každý účastník NBL, ktorý absolvoval aspoň jeden turnaj či už v Nitre alebo v inom partnerskom meste v sezóne 2012. Vek v tejto súťaži nehrá žiadnu rolu. Ale pozor, počet účastníkov je obmedzený! Preto zašli čo najskôr svoju farebnú fotografiu s kontaktnými údajmi (meno, vek, adresa, tel. číslo a veľkosť topánky – európske číslovanie) na e-mail ipanema@nbl.sk. Ak máte vo svojom okolí niekoho nadmieru sympatického, kto sa zúčastnil aspoň jedného turnaja NBL, neváhajte, do súťaže ich môžete prihlásiť aj vy! (V e-maily nezabudnite uviesť ich kontaktné údaje – viď vyššie, aby sme ich v prípade výhry mohli kontaktovať).

Keďže je počet účastníkov limitovaný, finálovú desiatku dievčat aj chlapcov vyberie organizačný tím NBL.

[blockquote]Ako hlasovať? Hlasovať za svoju favoritku, resp. favorita môže ktokoľvek, kto príde na finálový turnaj NBL Open (Nitrianske kúpalisko, 4. – 5. augusta 2012) a pri fotografiách finalistiek / finalistov vhodí lístok do hlasovacej urny. Samozrejme na hlasovací lístok nezabudnite uviesť okrem mena vašej obľúbenkyne / obľúbenca aj kontaktné údaje na vás, pretože zaujímavý darček vyhráva aj vyžrebovaný hlasujúci![/bloc­kquote]

Víťazov odmeníme na najväčšom sviatku plážových športov NBL Open (4. – 5. augusta 2012). Ceny do súťaže venovala iPANEMA. Na víťazku čaká balíček priamo od Gisele Bündchen s exkluzívnou kabelkou a fľaštičkou piesku priamo z brazílskej pláže a ďalšie hodnotné ceny! Víťaz iPANEMA beach boy 2012 získa  komfortnú trendovú plážovú obuv a športové letné oblečenie.

Na záver nám dovoľte srdečne Vás pozvať najbližší víkend do Nitry na kúpalisko, pretože NBL Open 2012 bude tento rok naozaj jedinečná udalosť. V tom istom čase na tom istom mieste sa bude konať spolu s NBL Open aj finálový turnaj Majstrovstiev Slovenska v beachvolejble, séria A. Pôjde o veľmi silnú a kvalitnú koncentráciu slovenských beachvolejbalistov, ktorú si určite nenechajte ujsť. Viac na www.nbl.skwww.volley-city.sk.

Nitra24.sk

ipanema
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM