Marek Vatraľ Krimi

Dominika (22) z Trenčína varuje susedov: Dávajte si pozor na vykrádača áut! FOTO

Podľa našej čitateľky sa po meste pohybuje vypočítavý zlodej. Kde sa nepríjemná udalosť odohrala?

Ilustračný obrázok k článku Dominika (22) z Trenčína varuje susedov: Dávajte si pozor na vykrádača áut! FOTO
1
Galéria
Zdroj: pixabay

Na náš oficiálny facebookový profil Trencin.dnes24.sk nám do správ posielajú ľudia z Trenčína a okolia veľa zaujímavých podnetov na rôzne témy.

Naša čitateľka Dominika nám poslala správu, v ktorej nám podrobne opísala kurióznu situáciu. Nepríjemný zážitok sa podľa jej slov odohral na sídlisku Juh, konkrétne na ulici L. Novomeského.

"Chcem upozorniť ľudí, ktorí žijú v Trenčíne, konkrétne na sídlisku Juh, aby si dávali pozor na autá. Minimálne na tie, ktoré nie sú zabezpečené, " uviedla v správe.

Ako sama hovorí, spúšťačom negatívnej skúsenosti bola najsamprv odtrhnutá anténa na aute, až to napokon skončilo vlámaním.

To však ale nie je všetko.

„Zlodej sa prerátal, lebo v mojej staručkej Felícii nenašiel okrem autolekárničky nič. Auto totižto bolo pripravene na púť na zošrotovanie. Dávajte si pozor, ľudia si všelijakí,“ upresnila Dominika.

Vzhľadom k tomu, že išlo o staré auto, ktoré bolo pripravené na likvidáciu, tresne oznámenie na neznámeho páchateľa nepodala. "Chcela som iba upozorniť ostatných ľudí, " znovu zdôraznila.

To, že išlo o reálne vlámanie do auta potvrdzuje podľa Dominiky vyvrtaná dierka pri zámku na vodičovej strane. Fotografiu, ktorú nám z miesta činu poslala nájdete v prílohe článku.

K nepríjemnému zisteniu došlo podľa jej slov v pondelok (7. 5.). Predpokladá, že zlodej sa do auta násilne vlámal medzi piatkovým večerom a nedeľou.

V súvislosti so spomínanou udalosťou sme sa skontaktovali aj s políciou v Trenčíne. Zisťovali sme či muži zákona v posledných týždňoch nezaznamenali vykrádača áut, ktorý sa pohybuje v Trenčíne, konkrétne sa sídlisku Juh. "Polícia neeviduje zvýšený počet krádeží vlámaním do áut v Trenčíne, " informoval nás trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM