Marek Vatraľ Rôzne

Kam na raňajky v Trenčíne: Desať miest, kde môžete naštartovať svoj deň

Otravuje vás pripraviť si niečo chutné na raňajky, nekúpili ste si večer čerstvé pečivo alebo nemáte ráno čas? Pozrite, kde sa v našom meste môžete ráno nasýtiť.

Ilustračný obrázok k článku Kam na raňajky v Trenčíne: Desať miest, kde môžete naštartovať svoj deň
Zdroj: pixabay

Nie nadarmo sa hovorí, že raňajky sú najdôležitejším jedlom dňa. Pozreli sme sa, kde v Trenčíne sa na ne môžeme vybrať. Vo vyhľadávaní podnikov ponúkajúcich raňajkové menu nás inšpiroval nielen Google, ale aj geolokačná služba s prvkami sociálnej siete Foursquare, kde sa jeho užívatelia delia o svoje aktivity a hodnotenia miest, ktoré navštívili.

Food Station

Podľa oficiálnej webovej stránky podniku vás v raňajkovom menu môže zlákať ham and eggs so šunkou a vajcom či bac and eggs so slaninou a vajcom. V ponuke však nájdete aj klasické anglické raňajky, frankfurtské párky s horčicou a čerstvým chrenom a iné chutné pokrmy. K prvému jedlu vášho dňa si môžete pochutnať aj na dobrej káve alebo domácej limonáde.

Otváracie hodiny / Po-Pia: 9:00

Belá 7271

Mike´s Garage

Podľa raňajkového menu zverejneného na webovej stránke podniku si tam môžete každé ráno pochutiť na volskom oku so šunkou alebo slaninkou a syrom či na omelete z vajec so zeleninou podla vlastného výberu. Súčasťou ponuky sú aj rôzne chutné pomazánky a čerstvé ovocné šťavy.

Otváracie hodiny / Po-Pia: 7:30, So-Ne: 10:00

Zlatovská 2763

Bagetéria Vevey

Medzi miestami, kde si môžete dopriať ranné jedlo bol zaradený aj známy podnik v centre nášho mesta, kde okrem kávy nájdete aj širokú ponuku čerstvých bagiet, ktoré vás z rána ideálne zasýtia.

Otváracie hodiny / Po-Pi: 7:30, So: 8:00, Ne: 9:00

Štúrovo námestie 1

Kuki

Medzi odporúčaniami návštevníkov sa v známej geolokačnej službe ocitla aj ďalšia kaviarnička s príjemným interiérom, kde si môžete dopriať hneď z rána niečo pod zub. Na svoje si tam prídu milovníci sladkostí ako aj slaných jedál. Ani tu však nemôže chýbať dobrá káva a iné chutné nápoje.

Otváracie hodiny / Po-Pia: 7:00

Mierové námestie 34

Reštaurácia Berlinetta

Na raňajkové menu pozýva aj Reštaurácia Berlinetta. Ak preferujete slaný pokrm, v ich ponuke podľa oficiálnej webovej stránky podniku nájdete čerstvé domáce nátierky, miešané vajcia na cibuľke, hemendex s prosciuttom či toust so šunkou a syrom. Ráno si tam však môžete osladiť aj čerstvým croissantom s maslom, džemom či nutelou, alebo dokonca domácou tirolskou jablkovou štrúdľou.

Otváracie hodiny / Po-Pia: 8:00, So-Ne: 10:00

Ivana Olbrachta 32

Plazamos Restaurant – Gazdovský dvor

Nájdete tu klasické slovenské raňajky ako je gazdovská praženica, pečená domáca klobása či slovenské párky.

Otváracie hodiny / Po-So: 10:00

Zlatovská ulica 2376

Dantes restaurant

Aj v reštaurácii Dantes si môžete dopriať či už hamandeggs, omeletu so syrom, pečenú slaninu s vajíčkami a iné pokrmy.

Otváracie hodiny / Po-Pia: 8:00, So-Ne: 10:00

Osloboditeľov 7447

Café Sládkovič

Ak máte radi sladké raňajky, vyskúšajte napríklad poctivé domáce bábovky z kvalitných surovín v príjemnej kaviarničke v centre mesta a doprajte si k nej aj dobrú kávu, s ktorou tvoria ideálnu kombináciu.

Otváracie hodiny / Po-Pia: 8:00, So: 10:00, Ne: 13:00

Mierove namestie 33

Reštaurácia Facility System Hub

Nájdete tu pestrú ponuku sladkých raňajok vo forme palaciniek, pohánkovej kaše či cisársky trhanec podávaný s čerstvým ovocím a tvarohom. V ponuke slaného raňajkového menu vás môžu zaujať pošírované vajcia a lá Benedikt, klasické anglické raňajky alebo humus pasta s avokádom.

Otváracie hodiny / Po-Pia: 7:30

Bratislavská 614

OJO – RAW, vegan & vegetarian obcerstvenia

Ak uprednostňujete zdravý životný štýl, vyskúšajte zdravé raňajky z ponuky OJO. V ponuke nájdete chutné a výživné smoothies s vločkami alebo vysoko-proteínové raňajkové nápoje z orechov, banánov a kakaa. Okrem iného tak môžete ochutnať chia pudingy a rôzne druhy zdravých a výživných kaší.

Otváracie hodiny / Po-Pia: 7:15

Zlatovská 9A

Náš zoznam miest, kde sa v Trenčíne môžete naraňajkovať nie je úplný. Ak teda poznáte aj iné zaujímavé miesta, kam sa ráno môžeme vybrať nasýtiť, napíšte nám o nich či už na náš e-mail vatral@global24.sk, alebo nás kontaktujte priamo prostredníctvom nášho facebooku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM