Hokej

Gólových osláv bolo málo: Predĺženie však prinieslo radosť Dukle Trenčín

V dôležitom súboji o play-off zvíťazili trenčianski vojaci v Nových Zámkoch, čím nedovolili sa súperovi k nim v tabuľke priblížiť.

Ilustračný obrázok k článku Gólových osláv bolo málo: Predĺženie však prinieslo radosť Dukle Trenčín
12
Galéria

Hokejisti HK Dukla Trenčín zvíťazili v 49. kole Tipos extraligy na ľade Nových Zámkov 2:1 po predĺžení. V tabuľke im patrí deviata priečka. Nové Zámky sú na 11. pozícii, pod čiarou postupu do predkola play off sú o osem bodov za desiatym Prešovom.

Oba tímy mali za sebou dve prehry a v boji o účasť vo vyraďovacej časti si potrebovali polepšiť. Dlho sa im však nedarilo skórovať. Až v 44. min brankár Bakala nedokázal zneškodniť pokus Sojčíka, keď tesne predtým vyrazil strely Berishu i Lemckeho. O tri minúty neskôr však Varga nečakanou strelou prekvapil brankára Bownsa a duel nasmeroval do predĺženia.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

V ňom rozhodli „vojaci“ už v úvode, keď sa natlačili pred Bakalu. Brankár domácich dokázal zlikvidovať pokus Šveca, no na dorážku Kudlu už nestačil. Rozhodujúci gól padol po 14 sekundách predĺženia.

Sumár

HC Nové Zámky – HK Dukla Trenčín 1:2 pp (0:0, 0:0, 1:1 – 0:1)

Góly: 47. Varga – 44. Sojčík (Berisha, Lemcke), 61. Kudla (J. Švec, Hudec). Rozhodovali: Novák, Moller – Šefčík, Frimmel, vylúčení: 4:4 na 2 min., presilovky a oslabenia: 0:0.
HC Nové Zámky: Bakala – Hatala, Kozák, Knižka, Holenda, Ligas, K. Meszároš – Jackson, Langkow, Farley – Števuliak, Šiška, Ahlholm – Varga, Fetkovič, Klempa – Mišiak, Ondrušek, Šišovský – Barto
HK Dukla Trenčín: Bowns – Chovan, Kudla, Martiška, Starosta, Lemcke, Nemčík, Chromiak, Gaťár – Berisha, Sojčík, Minárik – Krajč, Valach, Bezúch – Krajčovič, Paukovček, Honzek – Hudec, Rehuš, J. Švec

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Športové správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM