Rôzne Video

Hviezdy deťom píšu novú kapitolu: Osobnosti sa stretli u Hossu, VIDEO a FOTO

Golfový turnaj osobností v rámci podujatia podujatia Hviezdy deťom. Pozrite si, ako to na ňom vyzeralo.

Video: TASR videoservis / Zdroj: Dnes24.sk

Charitatívne podujatie klubu AS Trenčín s názvom Hviezdy deťom nezastavila ani koronakríza. Dvanásty ročník tohto populárneho a veľmi užitočného projektu má však dôvetok „inak“. Cieľ ale zostáva nezmenený. Navýšiť výťažok, ktorý za jedenásť rokov prekročil hranicu 218 000 eur.

Udržali myšlienku

Marketingový manažér AS Trenčín Igor Schlesinger je rád, že sa im podarilo udržať myšlienku podujatia aj v tejto dobe. „Nie je to síce jednoduché, ale trochu v netradičnom šate sa pokúsime sprostredkovať zážitok od športovcov smerom k verejnosti,“ povedal s tým, že začali golfovým turnajom osobností.

„V júli a auguste budú prebiehať tréningy na pôde AS Trenčín, kde známe osobnosti a športovci strávia jeden deň vo forme špeciálneho tréningu,“ ozrejmil Schlesinger s tým, že tento rok prispejú asi 20 000 až 30 000 eur.

Príjemný relax

Turnaj sa konal v priestoroch Hoss Sport Center v Trenčíne. Samotný Marián Hossa má rád golf, pričom už dlho patrí k jeho doplnkovým športom. „Hrávam ho už dlhé roky. Je to príjemný relax,“ vyjadril sa.

Ako ďalej uviedol, je rád, že môžu pomôcť tejto akcii. „Mrzí nás, že sa podujatie tento rok nemôže konať v pôvodnom formáte, na ktorom sa zúčastňovalo veľmi veľa ľudí. Najkrajšie je však to, keď sa potom odovzdajú šeky tým, ktorí to najviac potrebujú,“ dodal Hossa.

Osobnosti

Golfový turnaj osobností pri príležitosti štartu charitatívneho podujatia Hviezdy deťom prilákal také mená ako Marián Hossa, Marcel Hossa, Marián Gáborík, Richard Lintner, Rastislav Pavlikovský, Marko Daňo, Dominik Graňák, Tomáš Kopecký, Andrej Nedorost, Adam Žampa, Andreas Žampa, Juha Pirinen, David Depetris a Pil C.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Pozrite si aj zábery z podujatia.

FOTO: Štart charitatívneho podujatia Hviezdy deťom v Trenčíne
9
Galéria
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM