Filip Chudý Krimi

Menia DROGY za alkohol? Pred jazdou si vodiči nedali ani pohárik, ale zhúlili sa

Alkohol je dlhodobý problém pri vodičoch. Čoraz viac je však takých, čo si síce pred jazdou nedajú ani kvapku, ale aj tak jazdia zo strany na stranu.

Ilustračný obrázok k článku Menia DROGY za alkohol? Pred jazdou si vodiči nedali ani pohárik, ale zhúlili sa
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky z Trenčína v priebehu jednej služby zistili až troch vodičov, ktorí jazdili pod vplyvom návykových látok. Dva prípady sa odohrali v Dubnici nad Váhom, jeden v Trenčíne. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Viac správ zo Slovenska

Drogy v Dubnici

Najprv sa policajtom nezdala jazda 21-ročného vodiča BMW. Síce nenafúkal, ale na otázku o požití iných látok odpovedal kladne. Mal sa priznať, že si nedávno dal marihuanu. „Lekárske vyšetrenie ukázalo, že vodič bol pozitívny na látky metamfetamin, amfetamín a extázu,“ doplnila polícia s tým, že mladému vodičovi zadržali vodičský preukaz a zakázali ďalšiu jazdu.

V Dubnici nad Váhom sa policajtom zdala podozrivá aj jazda 27-ročného vodiča VW. V tomto prípade podľa polície lekárske vyšetrenie ukázalo, že bol pozitívny na amfetamín a metamfetamín. „To, že jazdu pod vplyvom omamných látok oľutoval bolo síce fajn, ale aj tak mu policajti jazdu zakázali a vodičský preukaz zadržali,“ pripojili.

Správy z Považia

Trest ich neminie

V Trenčíne po dopravnom priestupku zastavili Škodu Fabia. Dychová skúška bola negatívna, ale lekárske vyšetrenie odhalilo pozitivitu na amphetamín a metamfetamín. Aj v tomto prípade vodičovi jazdu zakázali a vodičský preukaz zadržali.

„Vo všetkých troch prípadoch bol biologický materiál zaslaný na skúmanie a na základe toho rozhodneme o ďalšom postupe. Každopádne vodičov za jazdu pod vplyvom drog neminie postih,“ dodala polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Pozrite si aj zábery z týchto prípadov.

FOTO: Trenčianski policajti zadržali vodičov pod vplyvom drog
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM