Marek Vatraľ Iné športy Šport

Mladí Trenčania v Ekvádore bodovali: Máme zlato a striebro! FOTO

Na juniorskom šampionáte v kulturistike a fitness, ktorý sa konal v Ekvádore reprezentovali Slovensko aj mladí Trenčania, ktorí tam dosiahli fantastické úspechy.

Ilustračný obrázok k článku Mladí Trenčania v Ekvádore bodovali: Máme zlato a striebro! FOTO
3
Galéria
Zdroj: Slovak Strongman

V juhoamerickom Ekvádore sa od 30. novembra do 3. decembra organizoval juniorský šampionát v kulturistike a fitness. Slovensko a Trenčín na ňom reprezentovali Karolína Holbová, Kristína Juricová a Martin Sagan. Všetkým trom sa nesmierne darilo. Informoval o tom generálny manažér Slovenskej asociácie silných mužov (SASIM) Pavol Guga.

„Kristína Juricová v kategórii fitness nad 163 cm obsadila skvelé štvrté miesto. Mladšia sestra trénerky Marianny Holbovej, Karolína, taktiež v kategórii nad 163 cm, v Ekvádore vybojovala striebro. Po roku tak obhájila titul vicemajsterky sveta v juniorskej kategórii. Žiačka gymnázia Ľudovíta Štúra tak zavŕšila úspešnú sezónu, na ktorej jej okrem sestry a trénerky Marianny Holbovej pomáhal aj známy tréner a organizátor športových podujatí Milan Gabrhel! Ten skvele načasoval formu s ktorou sa mohla Karolína radovať zo striebra na svetovom šampionáte,“ upresnil Guga.

Študentka Karolína Holbová sa o svojej neskrývanej radosti z úspechu pochválila aj na svojej oficiálnej FB stránke.

„Som rada, že som mohla reprezentovať Slovensko a získať cenný kov. Obrovská vďaka patrí samozrejme mojej trénerke a pánovi Gabrhelovi, ktorí zo mňa vysekali to, s čím som sa mohla s čistou dušou reprezentovať,“ napísala.

Obrovský úspech zaznamenal podľa Gugu aj Martin Sagan z Opatovej, ktorý sa radoval z titulu juniorského majstra sveta v klasickej kulturistike Martin. Podľa generálneho manažéra SASIM je to jeho doposiaľ najväčší úspech

Mladí Trenčania na juniorskom šampionáte v kulturistike a fitness v Ekvádore
3
Galéria
Zdroj: Slovak Strongman

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM