Marek Vatraľ Iné športy Šport

Majstrovstvá v kulturistike a fitness v Trenčíne: Atmosféra súťaže na FOTKÁCH

Podľa organizátorov sa Medzinárodných majstrovstiev Slovenska v kulturistike a fitness zúčastnili aj zahraniční návštevníci a zaujímaví hostia. Ako to tam vyzeralo?

Ilustračný obrázok k článku Majstrovstvá v kulturistike a fitness v Trenčíne: Atmosféra súťaže na FOTKÁCH
16
Galéria
Foto: Jozef Ševčík

Prvý októbrový víkend sa v Trenčíne konal prvý ročník Medzinárodných majstrovstiev Slovenska v kulturistike a fitness. Súťažilo sa v rôznych mužských a ženských kategóriach.

Podľa organizátorky Gabriely Ježíkovej súťaž organizoval Slovenský zväz kulturistiky, fitness a bodyfitness a Akadémia vzdelávania Trenčianske Teplice, ktorá vznikla na Súkromnom športovom gymnáziu. Majstrovstiev sa podľa nej zúčastnili súťažiaci nielen zo Slovenska a Čiech, ale aj z Maďarska. Prihlásení účastníci zo Srbska sa podľa jej slov sútaže kvôli chorobe zúčastniť nemohli.

„Nakoľko sme usporiadali prvý ročník, tak súťažiacich nebolo veľa, ale budúci rok sa už chystajú ďalší, nakoľko táto súťaž mala veľmi pozitívnu odozvu, pretože sa zúčastneným páčila nielen sála, ale aj organizácia celého podujatia,“ upresnila Ježíková.

Medzinárodnú súťaž moderovala dvojica Christian Rysi a Michel Varga.

„V programe vystúpil mladý začínajúci, ale veľmi talentovaný spevák Christian Rysi a spevácka z ďalekej Afriky Awa Mangara. Súťažilo sa v piatich kategóriach a rozhodovalo päť rozhodcov zo Slovenska. Budúci rok chystáme ďalší ročník a tešíme sa na veľkú účasť,“ doplnila Ježíková.

Pozrite si aj fotogalériu z Medzinárodných majstrovstiev Slovenska v kulturistike a fitness 2018 v Trenčíne.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

V OBRAZOCH: Majstrovstvá v kulturistike a fitness v Trenčíne 2018
16
Galéria
Foto: Jozef Ševčík

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM