Rôzne

Na trenčianskom výstavisku ukážu najnovšie trendy: Predstaví sa 42 vystavovateľov

Trenčianske výstavisko Expo Center ovládnu počas troch dní drevodomy. Pozrite si, čo všetko na výstave bude.

Ilustračný obrázok k článku Na trenčianskom výstavisku ukážu najnovšie trendy: Predstaví sa 42 vystavovateľov
Zdroj: TASR

Viac ako štyri desiatky vystavovateľov predstavia na trenčianskom výstavisku Expo Center od štvrtka (23. 1.) do soboty (25. 1.) najnovšie trendy výstavby drevodomov v rámci prvého ročníka špecializovaného stavebného veľtrhu Drevodomy pasív – strechy a izolácie.

Ako informovala Gabriela Micháliková zo spoločnosti Expo Center, v Trenčíne sa predstaví 42 vystavovateľov, medzi ktorými nebudú chýbať stavebné firmy, ktoré stavajú z dreva, ako ani výrobcovia materiálov a technológií pre drevodomy. Súčasťou budú po celé tri dni prednášky a diskusie na aktuálne témy moderného stavebníctva. Garantmi podujatia sú Cech strechárov Slovenska, Slovenská komora stavebných inžinierov a Technický a skúšobný ústav stavebný.

„Na výstavisku v Trenčíne dostanú firmy, výrobcovia i záujemcovia o zdravé, ekologické a úsporné bývanie ucelený obraz o najmodernejších trendoch v oblasti stavebníctva. Tie berú ohľad nielen na zdravie, ale s výhľadom do budúcnosti sú energeticky nenáročné, šetrné k životnému prostrediu i peňaženke. Cieľom výstavy je podporiť a spropagovať nové postupy a spôsoby pri stavbách so zameraním na využitie dreva. Výstavba drevodomov je dnes záležitosťou zodpovedného prístupu i prestíže,“ informovala Micháliková.

Ako dodala, svoje miesto si na veľtrhu nájde i požiarna ochrana drevostavieb. S témou veľtrhu podľa nej korešponduje aj seminár o ekonomickej nenáročnosti solárnej termiky pri požiadavkách pre novostavby rodinných domov na energetickú triedu budov po roku 2020 s takzvanou nulovou spotrebou energie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM