Marek Vatraľ Krimi

Nehoda ťahača na diaľnici v okrese Trenčín: FOTO priamo z miesta

Podľa správy hasičov zostal ťahač s návesom prevážajúcim cukrovú repu uviaznutý pri zvodidlách a pri nehode došlo k zraneniu vodiča. Čítajte viac, čo sa tam stalo.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda ťahača na diaľnici v okrese Trenčín: FOTO priamo z miesta
4
Galéria
Zdroj: HaZZ Trenčín

Dopravná nehoda ťahača s návesom sa stala na 120 km diaľnice D1 v katastri obce Opatovce, v okrese Trenčín. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní siedmi príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Trenčína s dvomi zásahovými vozidlami.

„Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že v dôsledku dopravnej nehody zostal ťahač s návesom prevážajúcim cukrovú repu uviaznutý pri zvodidlách, prevrátený na boku. Pri udalosti sa zranil vodič, ktorý sa nachádzal mimo kabíny postihnutého vozidla, v starostlivosti okoloidúcich vodičov,“ vysvetlil Petrík.

Zasahujúci hasiči podľa Petríka zabezpečili miesto udalosti a zranenej osobe poskytli ošetrenie a predlekársku prvú pomoc. Následne podľa hovorcu na havarovanom vozidle vykonali požiarno-bezpečnostné opatrenia a do zbernej nádoby zachytávali unikajúce prevádzkové kvapaliny. Ako ďalej Marián Petrík doplnil, po ukončení činnosti hasiči odovzdali miesto udalosti príslušníkom polície a pracovníkom NDS.

V dôsledku dopravnej nehody, ktorá bola podľa Petríka ohlásená 1. decembra, krátko po deviatej hodine večer, bola diaľnica D1 v smere na Žilinu, uzavretá.

Nehoda ťahača s návesom na diaľnici D1 v okrese Trenčín
4
Galéria
Zdroj: HaZZ Trenčín

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM