Filip Chudý Krimi

Bude z HNEVU Milochovčanov trestný čin? Prípad rieši polícia v Považskej, FOTO

Nová dopravná situácia v Milochove miestnych obyvateľov nepotešila, treba však zachovať rozvahu a neničiť majetok.

Ilustračný obrázok k článku Bude z HNEVU Milochovčanov trestný čin? Prípad rieši polícia v Považskej, FOTO
Zdroj: Dnes24.sk/KR PZ v Trenčíne

Ako sme informovali, v polovici decembra 2021 bola v úseku medzi Púchovom a Považskou Bystricou uvedená do užívania nová cesta, ktorá vedie po trase bývalej železnice. Zároveň vtedy vstúpilo do platnosti aj nové dopravné značenie, ktoré sa týka napojenia zo starej milochovskej cesty na novú komunikáciu. Pribudol tam zákaz vjazdu zo starej na novú cestu. To sa nepáči miestnym obyvateľom, ktorým sa tak značne predĺžila cesta smerom do mesta.

„Už dva dni po otvorení prijali policajti z Považskej Bystrici oznámenie o poškodení novej dopravnej značky v tomto úseku cesty upozorňujúcej na zákaz vjazdu,“ informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Polícia v tejto súvislosti upozorňuje, že úmyselné odstránenie alebo poškodenie dopravného značenia môže byť kvalifikované v závislosti od následku ako priestupok, ale aj trestný čin poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia alebo trestný čin všeobecného ohrozenia. „Polícia sa prípadom zaoberá,“ doplnila Kuzmová.

Poškodenie dopravnej značky na mestskom zastupiteľstve verejne odsúdil miestny poslanec Ján Kunovský (nezávislý), tomu sa však zároveň nepáči nové dopravné značenie. Na celú aktuálnu problematiku, ktorá v Milochove vznikla, sa pozrieme v samostatnom článku.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Takto to vyzerá na dotknutom mieste.

FOTO: Problémový úsek v Milochove s novým dopravným značením, ktoré poškodili
7
Galéria

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM