Filip Chudý Krimi

Neďaleko nás sa pri nehode prevrátilo auto: Medzi zranenými aj dieťa! FOTO

Počas noci prišlo v susednom meste k dopravnej nehode, pri ktorej boli hlásené aj zranenia. Čo prezradili záchranné zložky?

Ilustračný obrázok k článku Neďaleko nás sa pri nehode prevrátilo auto: Medzi zranenými aj dieťa! FOTO
3
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

V utorok 17. júla, krátko pred pol desiatou večer, bola ohlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla, ktorá sa stala v meste Púchov. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Púchova s jedným zásahovým vozidlom.

„Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že havarovaný automobil sa nachádza mimo vozovky, prevrátený na bok. V postihnutom vozidle zostali uviaznuté dve zranené zakliesnené osoby, z toho jedno dieťa. Vodič sa bez zranení nachádzal mimo postihnutého automobilu,“ povedal Petrík.

Ako ďalej uviedol, zasahujúci hasiči vyslobodili zranené osoby z vozidla a asistovali zdravotníkom záchrannej zdravotnej služby pri ich prvotnom ošetrovaní a transporte do sanitných vozidiel ZZS. „Následne na havarovanom automobile vykonali požiarno-bezpečnostné opatrenia a po ukončení zásahu miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície. K úniku prevádzkových kvapalín z havarovaného vozidla nedošlo,“ dodal.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Dopravná nehoda v susednom meste, dvaja zranení: FOTO z miesta
3
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM