Filip Chudý Krimi

Útok v okrese Považská Bystrica: Muž (43) napadol ženu (75) a hrozil jej smrťou

Vyšetrovateľ obvinil 43-ročného muža z Považskobystrického okresu, ktorý v rodinnom dome fyzicky napadol 75-ročnú ženu.

Ilustračný obrázok k článku Útok v okrese Považská Bystrica: Muž (43) napadol ženu (75) a hrozil jej smrťou
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ z Považskej Bystrice vzniesol obvinenie zo zločinu porušovania domovej slobody a prečinu nebezpečného vyhrážania voči 43-ročnému mužovi z okresu Považská Bystrica. Informoval o tom Pavol Kudlička, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Obvinený muž sa mal podľa slov policajného hovorcu v poobedňajších hodinách neoprávnene cez neuzamknutú bránku dostať na pozemok rodinného domu. „Následne sa dostal do rodinného domu, kde začal na chodbe vulgárne nadávať 75-ročnej žene,“ pripojil.

„Poškodenú ženu aj fyzicky napadol a vyhrážal sa jej zabitím, na čo začala kričať o pomoc. Počas incidentu vošiel do domu 40-ročný muž, ktorý násilníka spacifikoval a zadržal ho do príchodu policajtov z Považskej Bystrice,“ povedal Kudlička.

Ako ďalej uviedol, konanie obvineného vzbudilo u poškodenej dôvodnú obavu o svoj život a zdravie. „Poškodená žena utrpela rôzne zranenia s presne nezistenou dobou liečenia,“ konštatoval krajský policajný hovorca.

„Obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov. Vyšetrovateľ spracoval podnet na vzatie obvineného do väzby,“ dodal Kudlička s tým, že polícia upozorňuje občanov, aby si zamykali nielen svoje vchodové bránky, ale aj vchodové dvere.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM