Filip Chudý Rôzne

V Považskej dostali žiakov o PIATEJ ráno do školy: Stačilo pustiť hokej! FOTO

Mnohí žiaci majú problém ráno vstať do školy a prísť načas. Niekedy sa však stane, že dobrovoľne prídu aj o tri hodiny skôr.

Ilustračný obrázok k článku V Považskej dostali žiakov o PIATEJ ráno do školy: Stačilo pustiť hokej! FOTO
Zdroj: SPŠ Považská Bystrica , TASR/Martin Baumann

Olympijské súťaže narušili zaužívaný denný program mnohým Slovákom. Časový rozdiel siedmich hodín spôsobil, že výkony Petry Vlhovej a iných športovcov sledovali našinci počas noci a skorého rána. Štyri zápasy so začiatkom od 5.10 hod. nášho času absolvovali aj slovenskí hokejisti, pričom všetky tri vo vyraďovacej časti turnaja sa hrali počas pracovného týždňa.

Utorok, streda a piatok tak boli náročné v tom, aby sa stihol začiatok pracovnej zmeny alebo školského vyučovania. Nejeden Slovák meškal do práce, či prišiel „preventívne“ výrazne skôr. Podobne ani mnohí žiaci nestihli prvé zvonenie.

Ukážkovo to vyriešili na Strednej priemyselnej škole v Považskej Bystrici, kde pripravili možnosť spoločne sledovať semifinále proti Fínom.

V piatok otvorili priemyslovku už o 5.00 hod. a v telocvični premietali priamy prenos zo zápasu. Ešte za tmy prišli do školy prví žiaci, pričom telocvičňa sa postupne plnila čoraz viac, až sa v nej nachádzali desiatky žiakov. Tí po skončení zápasu mohli ísť do tried a v pokoji stihnúť prvú hodinu od 7.50 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Takto sa fandilo na priemyslovke.

FOTO: SPŠ v Považskej Bystrici otvorili už o 5.00 hod., aby sledovali hokej
6
Galéria
Zdroj: SPŠ Považská Bystrica

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM