Filip Chudý Kultúra

Víkend v Považskej Bystrici sa blíži: Kde sa dajú stráviť voľné chvíle?

Najbližšie víkendové dni so sebou prinášajú do nášho mesta viacero podujatí rôzneho druhu. Vyberte si z bohatej ponuky!

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Považskej Bystrici sa blíži: Kde sa dajú stráviť voľné chvíle?
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Strážcovia Galaxie 2

12. mája o 18:30, kino Mier

Po veľkom úspechu prvého filmu o Strážcoch Galaxie prichádza pokračovanie. Peter Quill, prezývaný sám sebou Star Lord, a partia jeho excentrických priateľov sa vydávajú cez najvzdialenejšie končiny vesmíru, aby opäť zachránili Galaxiu a tajomstvo jeho rodičov. Diváci sa môžu tešiť na veľké herecké hviezdy v nečakaných úlohách a to všetko v rytme najväčších hitov 70-tych rokov…

Míľa pre mamu

13. mája o 15:00, pred kinom Mier

Celoslovenské rodinné podujatie pri príležitosti Dňa matiek. Registrácia pri kine Mier od 15:00 do 17:00, štart o 16:15. Pripravený je bohatý program a veľa atrakcií.

Baby šéf

13. mája o 16:00, kino Mier

Režisér filmu Madagaskar Tom McGrath vás pozýva do kina na animovanú komédiu Baby šéf, v ktorej sa zoznámite s veľmi zvláštnym bábätkom. Nosí totiž elegantný oblek s kravatou, hovorí hlbokým hlasom a má vždy po ruke zásobu nemiestnych vtipov. Americká animovaná komédia.

Kráľ Artuš: Legenda o meči

13. mája o 19:00, kino Mier

Keď mladému Artušovi zavraždia otca, vlády a anglickej koruny sa ujme jeho strýko. Artuš príde o detstvo i vlastnú identitu, až kým nenarazí na čarovný meč Excalibur. V okamihu, keď ho ako vyvolený vytiahne zo skaly, obráti sa mu život hore nohami. Donútený uznať svoju pravú identitu (následník trónu), musí začať bojovať nielen za seba. Akčná fantazijná dráma.

Futbal: Považská Bystrica – Bolešov

14. mája o 10:00, futbalový štadión

Považskobystričania si môžu za určitých okolností zabezpečiť postup do 5. ligy už počas najbližšieho víkendu, ale musia poraziť Bolešov!

Deň matiek

14. mája o 15:00, kino Mier

Program pri príležitosti Dňa matiek. Účinkujú v ňom Veronika a Václav Řihákovi

Koncert ZUŠ

14. mája o 19:00, kostol v Považskej Bystrici

Základná umelecká škola (ZUŠ) – hudobný odbor bude mať koncert, na ktorom vystúpia žiaci a učitelia ZUŠ. Hosťami koncertu budú Ján Paholík, Katarína Krajčoviechová a Sláčikové kvarteto.

Rýchlo a zbesilo 8

14. mája o 19:00, kino Mier

Dominic Toretto opäť exceluje. V jednej z najúspešnejších filmových sérií všetkých dôb je síce možné čokoľvek, ale toto je viac než automobilové zoskoky padákom, prelety áut medzi mrakodrapmi, alebo ťahanie obrieho trezoru ulicami Ria. Rýchlo a zbesilo 8 rozhodne nepôjde na neutrál!

Výstava umeleckej fotografie

Kino Mier

Výber fotografií zo 41. ročníka výstavy umeleckej fotografie členov zväzu slovenských fotografov si môžete v kine Mier pozrieť do 21. mája v nasledovných časoch: v pondelok až piatok od 8:00 do 16:00, v stredu dokonca až do 18:00, v sobotu a v nedeľu v čase podujatí v priestoroch kina Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Talenty z Považskej súčasťou veľkého projektu: Ich umenie môžete vidieť aj u nás!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM