Barbara Dallosová Tlačové správy

Nová C4-ka Cactus OBRAZOM: Vyskúšajte si ho v Žiari medzi prvými na Slovensku!

Bohatá výbava, odvážny dizajn, úplne nový pohľad na komfort a prekvapujúco nízka spotreba. Na celom Slovensku je modelov Citroën C4 Cactus len šesť a v predaji sú až od jesene. V žiarskej predajni si ale jeden z nich môžete vyskúšať už teraz!

Ilustračný obrázok k článku Nová C4-ka Cactus OBRAZOM: Vyskúšajte si ho v Žiari medzi prvými na Slovensku!
Zdroj: Dnes24.sk

Cactus je Citroën ako ho nepoznáte! Už na prvý pohľad je toto auto o krok vpred. Model ktorý ešte nie je na trhu na vás čaká práve v predajni Citroën Harmónia v Žiari.

Podľa vedúcej predajne Petry Laukovej je toto vozidlo stelesnením celkom nového pohľadu na auto ako dopravný prostriedok. Displej, ktorým ovládate prakticky všetko a neštandardne vyriešené predné sedadlá vám vyrazia dych.

A to ste ešte nepočuli o spotrebe nového tátoša z dielne Citroënu. ,,Otázka spotreby je pri tomto vozidle naozaj zaujímavá. Najnižšia spotreba je 3,4 litra na 100 km pri naftovom motore a 4,3 litra na 100 km pri benzínovom motore.," vysvetľuje Lauková. (viac vo videu)

,,Citroën C4 Cactus má veľa ďalších inovatívnych techológií, ktoré Citroen ponúka ako prvý a jediný na trhu.," hovorí ďalej Lauková. Pravdou je, že svojím dizajnom púta pozornosť už z diaľky. Ten však nie je len efektný, ale aj praktický. Ochráni vaše auto pred preliačinami a otĺkaním.

Presvedčte sa o tom ako aj o ďalších vychytávkach vo videu…

Dohodnite si skúšobnú jazdu hneď na čísle: 045/6723579 alebo sa objednajte priamo TU!

Citroën C4 Cactus - absolútna novinka, ktorú si môžete vyskúšať medzi prvými!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM