Katarína Vlčková Rôzne

Štyri nevesty a jedna svadba: Počas najkrajšieho dňa života im zamrzol úsmev na tvári

Vo Veľkej Čause pri Prievidzi išli pod čepiec hneď štyri nevesty. Tri sestry spolu so svojou mamou vykročili do novej etapy života spoločne. Radosť však vystriedal smútok.

Ilustračný obrázok k článku Štyri nevesty a jedna svadba: Počas najkrajšieho dňa života im zamrzol úsmev na tvári
Zdroj: TASR

Obrad mali dve z neviest v Handlovej, ďalšie dve v Chrenovci – Brusne, oslava bola veľkolepá.
Svadobná mama a nevesta v jednej osobe Eva Šárošová priblížila, že na myšlienku spoločnej svadby prišla spolu s jedným z jej zaťov. „Riešili sme to potom všetci spolu. Myslíme si, že je to fajn nápad,“ povedala. Podľa jej slov mali najskôr nevesty i ženíchovia zo spoločnej svadby stres, najmä príprava bola náročná. „Je to ťažké, všetko sa rieši štyrmi, každý má svoj názor, chce niečo iné. Ale nakoniec sme našli dohodu,“ povedala.

Svadobná mama bola šťastná, že vydáva tri dcéry. „Samozrejme, aj ja som sa tešila, že prišiel rad i na mňa. Prišli aj slzy, keďže dávam svoje dcéry do rúk niekomu inému. Dostala som však dobrých zaťov a dcéry dobrých manželov,“ poznamenala.

„Veľmi sa teším, že to vyšlo takto vo štvorici, bolo to omnoho zábavnejšie pripravovať, ako by to bolo len vo dvojici. Každý sa čudoval, či sa budeme vedieť dohodnúť, ale dalo sa to určite,“ povedala jedna z neviest, Stanislava. Jej manžel Kamil sa z celej udalosti teší tiež. „Máme dobrú svokru, tak nebola ani tréma,“ povedal.

Niekto ich vykradol

Nikto by však nečakal, že návrat zo svadby bude takou ranou. Svadobčania si chceli oddýchnuť, no to čo na nich čakalo v dome zrejme nečakali. Ako informovala Tv JOJ, svadobčania zažili nemilé prekvapenie. Dvere boli vylomené a v celom dome spúšť. Zlodeji ukradli obálky s peniazmi, ktoré dostali ako dar a aj tie, ktoré mali pripravené na vyplatenie svadby. „Štvrtok som vyberala 2 500 eur a aj s obálkou sú preč,“ povedala matka neviest Eva Šárošová pre televíziu JOJ. Zmizli aj šperky pričom priestory v dome niekto postriekal slzotvorným plynom. Hovorkyňa Krajskej polície v Trenčíne, Elena Antalová pre joj.sk dodala, že trestná škoda ešte nebola vyčíslená.

Zdroj: TASR/ Global24

Jedna veľká svadba štyroch neviest vo Veľkej Čausi
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM