Filip Chudý Krimi

Polícia o nehode v Trenčianskych Bohuslaviciach: Hlásia až päť ťažko zranených!

Po vážnej dopravnej nehode je ťažko zranený vodič, štyria utrpeli stredne ťažké zranenia a jedna žena sa zranila ľahko. Čo sa na mieste stalo?

Ilustračný obrázok k článku Polícia o nehode v Trenčianskych Bohuslaviciach: Hlásia až päť ťažko zranených!
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Už vo štvrtok 28. januára večer sme vás informovali o vážnej dopravnej nehode dvoch vozidiel na ceste I/61 v katastrálnom území obce Trenčianske Bohuslavice (okres Nové Mesto nad Váhom), pri ktorej sa zranilo šesť ľudí.

Pravdepodobná príčina

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na sociálnej sieti upresnilo, že ťažko zranený je vodič, štyri osoby utrpeli stredne ťažké zranenia a jedna osoba sa zranila ľahko.

Ako ďalej uviedli, pravdepodobnou príčinou nehody bolo neprispôsobenie rýchlosti jazdy svojim schopnostiam a poveternostným podmienkam. „Podľa doterajších zistení, 47-ročný vodič Škody Felicia z okrese Nové Mesto nad Váhom jazdil v smere od Trenčína na Nové Mesto nad Váhom. Na rovnom úseku cesty dostal s vozidlom šmyk, prešiel do protismeru, kde v tom čase jazdil 27-ročný vodič na vozidle Peugeot Partner,“ opísali.

Vážne a ťažké

„V dôsledku zrážky vozidiel utrpel veľmi vážne zranenia vodič Felície. Okrem neho sa zranili aj jeho traja spolujazdci, ktorí utrpeli stredne ťažké zranenia. Vážne zranenia utrpel aj vodič Peugeotu. Jeho spolujazdkyňa sa zranila ľahko,“ oznámila polícia.

Obom vodičom bola v nemocnici odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu. Škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená na asi 3 500 eur. Dopravu počas dokumentovania dopravnej nehody riadili policajti. Všetky okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania. Dodala krajská polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Pozrite aj zábery z nehody, z ktorých až mrazí.

FOTO z vážnej nehody pri Trenčianskych Bohuslaviciach
12
Galéria

Správy z Trenčína a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM