Monika Földešiová Krimi

Polícia pátra po nezvestnej

Policajti z Trenčína žiadajú o pomoc pri pátraní po nezvestnej 23-ročnej Sandre Nestěrovovej. Z miesta trvalého bydliska v Českej republike sa nevrátila k svojmu druhovi do Novej Dubnice.

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, Sandra odišla 21. februára podvečer z Novej Dubnice na vlakový spoj z Trenčianskej Teplej do Karvinej a mala sa vrátiť späť k svojmu druhovi do Novej Dubnice.
„V Novej Dubnici nechala aj spoločného maloletého syna. Odvtedy ako odišla, nedala o sebe vedieť, pričom ani jej rodina v ČR nemá o nej žiadne správy,“ dodala Antalová.
Nezvestná je vysoká 160 centimetrov, štíhlej postavy, má rubínovočervené vlasy a šedozelené oči. Oblečenú mala čiernu bundu do pása, menčestrové nohavice na traky, na krku mala vínovočervenú šatku, obutú mala športovú obuv zelenočiernej farby.
Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM