Krimi

Posedí si 2 roky? Vodič dal policajtom z Trenčína pri spisovaní prešľapov zabrať

Hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky Trenčín, riešila muža z Dubnice nad Váhom, ktorý si zarobil na poriadny malér.

Ilustračný obrázok k článku Posedí si 2 roky? Vodič dal policajtom z Trenčína pri spisovaní prešľapov zabrať
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Väzenie hrozí 26-ročnému mužovi z Dubnice nad Váhom, ktorý odmietol lekárske vyšetrenie a jazdil v čase, keď mu to súd zakázal. Dubničan už čelí obvineniu z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky a prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Informovala o tom v pondelok trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Vodiča Peugeotu zastavila a kontrolovala hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky Trenčín, keď jazdil po ceste I/61 v smere na Novú Dubnicu. „Muž javil viditeľné známky, že je pod vplyvom alkoholu alebo iných omamných látok. Podrobil sa dychovej skúške, tá však bola negatívna a odmietol sa podrobiť odberu biologického materiálu,“ uviedla polícia.

Pri kontrole policajti zistili, že muž navyše šoféroval auto v čase, keď mal túto činnosť zakázanú po dobu 12 mesiacov. „V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky,“ dodala polícia.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM