Kultúra

Pracovný týždeň môže byť aj o zábave: Kde si odskočiť relaxovať v Trenčíne?

Ak ešte neviete, ako stráviť druhý augustový týždeň, potom sa nechajte inšpirovať nami vybranou ponukou podujatí z nášho mesta a okolia.

Ilustračný obrázok k článku Pracovný týždeň môže byť aj o zábave: Kde si odskočiť relaxovať v Trenčíne?
Zdroj: TASR

Pilates pokročilí

13. 8. o 18:10 hod., KC Aktivity

Cvičenie Pilates je zamerané na hlboký svalový systém, podporu krížovej chrbtice a laterálne hrudné dýchanie. Zostava cvikov natiahne skrátené a posilní oslabené svaly.

Kinotip: Meg: Hrozba z hlbín

13.8. o 20:30 hod., Cinemax

Hlbokomorská ponorka, ktorá je súčasťou medzinárodného podmorského výskumného programu – bola napadnutá obrovským tvorom o ktorom si mysleli, že už neexistuje, sa teraz nachádza poškodená na dne priekopy Tichého oceánu s posádkou uväznenou vo vnútri…

Joga pre začiatočníkov

14.8. o 18:45 hod., Gemini centrum

5 týždňový kurz na ktorom sa dozviete zaujímavé informácie o joge, princípoch jogy, správnom držaní tela a naučíte sa správne prevedenie základných jogových asán. Po tomto kurze môžete začať cvičiť akýkoľvek druh jogy naplno.

Kinotip: Tmavá myseľ

14.8. o 20:20 hod., Cinemax

Potom, čo neznámy vírus zabije 98% všetkých detí v Amerike, sa u 2% tých detí, ktoré prežili objavia určité superschopnosti, kvôli ktorým sú umiestené do internačných táborov. Šestnásťročné dievča Ruby z tohoto tábora utečie a pridáva sa ku skupinke teenagerov, ktorí utekajú pred vládou.

Tvorivý ateliér pre dospelých – aranžovanie

15.8. o 17:30 hod., OC Laugaricio

Pravidelné tvorivé kurzy pre dospelých, ktoré prebiehajú priamo vo vestibule OC Laugaricio. Môžete sa naučiť mnoho zaujímavých umeleckých techník, základy aranžovania, či vyrobiť si originálne darčeky.

Kinotip:Mladosť

15.8. o 20:00 hod., Art Kino Metro

Film nás tentokrát zavedie do prostredia luxusného alpského kúpeľného hotela v švajčiarskych Alpách. Fred Ballinger a Mick Boyle, dvaja starí priatelia, sú tu, ako každý rok, na liečení. Tento rok sa tu Fred lieči pod dozorom svojej dcéry a medzi liečebnými kúrami s Mickom spomínajú na svoje pestré životy ako hudobného skladateľa a filmového režiséra a uvažujú – o živote, starobe, mladosti, kráse, kreativite…skrátka o všetkom čo zaháňa myšlienky na blízky koniec.

Kinotip: Ulica v Palerme

16.8. o 18:00 hod., Art Kino Metro

V úzkej uličke v Palerme zastavia oproti sebe dve autá a ani jeden zo šoférov nie je ochotný pustiť toho druhého ďalej. O chvíľu sa začnú schádzať okolití susedia a sledujú, kto ustúpi ako prvý…

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM