Filip Chudý Krimi

Pri Trenčíne sa zrazili dva nákladiaky, po nehode jeden zranený: FOTO z miesta

Dopravná nehoda dvoch nákladných vozidiel na diaľnici D1 v okrese Trenčín si vyžiadala jednu zranenú osobu. Čo sa tam dialo?

Ilustračný obrázok k článku Pri Trenčíne sa zrazili dva nákladiaky, po nehode jeden zranený: FOTO z miesta
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Na 120. km diaľnice D1 v smere na Bratislavu sa odohrala dopravná nehoda dvoch nákladných motorových vozidiel, ktorá sa stala v katastri obce Opatovce v okrese Trenčín. Informoval o tom Marián Petrík, hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne s tým, že na zásah boli vyslaní šiesti príslušníci HaZZ z Trenčína s dvomi zásahovými vozidlami.

„Po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo zistené, že havarované vozidlá sa nachádzajú pri pravej krajnici vozovky. Pri udalosti sa zranila jedna osoba. V dôsledku dopravnej nehody bola diaľnica D1 v smere na Bratislavu uzavretá,“ povedal Petrík.

Trenčianski hasiči podľa jeho slov zabezpečili miesto udalosti a zranenej osobe poskytli predlekársku prvú pomoc. „Postihnuté vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru a asistovali zdravotníkom ZZS pri ďalšom ošetrení,“ doplnil.

Následne za účelom čiastočného obnovenia premávky bola v spolupráci s pracovníkmi Národnej diaľničnej spoločnosti vozovka očistená od úlomkov z vozidiel a ďalších prekážok a premávka v jednom jazdnom pruhu čiastočne obnovená. Dodal Petrík k nehode, ktorá sa stala vo štvrtok 27. júna pred 8:30.

Dopravná nehoda dvoch nákladných vozidiel na diaľnici D1 v okrese Trenčín
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM