han Hokej

Prvá prechádzka Belly Gáboríkovej: Takto KOČÍKUJÚ Ivana a Marián svoju princeznú! FOTO

Vyrazili do terénu! Hokejista Marián Gáborík spolu s manželkou Ivanou majú za sebou prvú prechádzku s dcérkou Bellou v kočíku.

Ilustračný obrázok k článku Prvá prechádzka Belly Gáboríkovej: Takto KOČÍKUJÚ Ivana a Marián svoju princeznú! FOTO
4
Galéria
Zdroj: instagram

Hokejista, ktorý kvôli problémom s chrbátom už pauzuje od sezóny 2017/2018, má už niekoľko dní dôvod na veľkú radosť. Stal sa totiž po prvý raz otcom.

Rodičovské povinnosti

Kanonier, ktorý naposledy obliekal dres Ottawy Senators v NHL, je práve od pôrodu dcérky Belly v plnej pohotovosti. Nielenže sa jej venuje, chodí nakupovať, či uspávať, užíva si aj prechádzky. Práve na tej prvej boli manželia spolu.

Boj o kočík

Na instagrame sa tanečníčka Ivana, za slobodna Surovcová, ukázala ako má kočík plne pod kontrolou. „Prvú prechádzku máme za nami a tešili sme sa obaja ako malé deti,“ uviedla blondínka na sociálnej sieti. Pod statusom sa objavil komentár, či sa náhodou manželia pred kočíkovaním „nepobili“ o to, kto bude mať Bellu na starosti. A odpoveď bola: „Jasné.“ To však pyšná a šťastná mamička myslela s humorom.

Hrdý otec

Rodák z Trenčína, kde rodinka hokejistu aj žije, sa však takisto dostal k slovu a kočík s princeznou tlačil aj on. Jeho prvé kočíkovanie zase zachytila na video Ivana a Marián sa s tým tiež okamžite pochválil. Čo poviete, pristane mu to?

View this post on Instagram

Happy birthday my ❤️🦆

A post shared by mgaborik12 (@mgaborik12) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM