Kultúra

Prvý jarný víkend: V Trenčíne si zahrá nielen legendárna ikona Suzi Quatro

Prvé jarné lúče slnka nás môžu inšpirovať navštíviť rôznorodé podujatia, ktoré sa v našom meste cez víkend uskutočnia. Naplánujte si ho podľa svojich predstáv.

Ilustračný obrázok k článku Prvý jarný víkend: V Trenčíne si zahrá nielen legendárna ikona Suzi Quatro
Zdroj: TASR

Agatha Christie: A tak nezostal žiaden

22. 3. o 18:30 hod., Kino Hviezda

Desať ľudí a jeden rafinovaný vrah ukrývajúci sa na ostrove, z ktorého niet úniku.

Kinotip: Čo sme zase komu urobili

22. 3. o 19:00 hod., ArtKino Metro

Claude a Marie Verneuilovi čelia novej kríze. Ich štyri dcéry a ich manželia, David, Rachid, Chao a Charles, sa rozhodli opustiť Francúzsko. Každý z nich k tomu má dobrý dôvod. Ale čo rodičia? Tí urobia všetko preto, aby im mladí neodišli niekam na druhý koniec sveta. Pokračovanie úspešnej francúzskej komédie vás opäť zaručene rozosmeje.

Suzi Quatro

22. 3. o 20:00 hod., Športová hala

Najznámejšia priekopníčka ženského rocku a glam rocku zahrá po prvýkrát v Trenčíne.

Kinotip: Dobrá smrť

23. 3. o 18:30 hod., Cinemax

Nevyliečiteľne chorá Janette by rada ukončila svoj život dôstojne, preto sa rozhodne pre dobrovoľnú, lekárom asistovanú smrť. Keďže tú vo Veľkej Británii, kde žije, neumožňujú, rozhodne sa odcestovať do Švajčiarska. Cestu musí naplánovať skôr než jej to rýchlo postupujúca choroba znemožní. Syn Simon, ktorý po nej zdedil svalovú dystrofiu, má pre matkino rozhodnutie viac pochopenia než dcéra Bridget. Vlastníme svoj život, alebo on vlastní nás? – to je hlavný motív nového slovenského filmu. Snímka s výrazne sugestívnou kamerou využíva postupy hraného filmu a do skutočného príbehu Janette pútavo vplieta charaktery a životné príbehy jej najbližších.

Para – Našou krajinou tour

23. 3. o 20:00 hod., Piano club

Kapela predstaví nielen piesne z jej posledného albumu, ale zahrá aj najväčšie hity.

Ostrov bez odpadkov

24. 3. o 10:00 hod., Ostrov

Prvá jarná nedeľa je ako stvorená pre našu výzvu, vyzbierať odpad z priestorov za plážou na ostrove a po ceste okolo jazierka.

Kinotip: Putovanie so sobíkom

24. 3. o 15:30 hod., Cinemax

Film Putovanie so sobíkom rozpráva príbeh o prvom roku života malého divokého soba, krehkého a zraniteľného, ktorý sa musí čeliť mnohým výzvam a nebezpečenstvám. Jeho veľké dobrodružstvo sa odohráva vo Fínsku, v nádhernej laponskej prírode. Sprievodcom na sobíkovej ceste bude Robo Roth, ktorý nahovoril slovenský komentár.

Hľadá sa nový manžel

24. 3. o 17:00 hod., Omšenský kulturák, Omšenie

Komédia prevlekov plná originálnych nápadov a gagov pobaví a rozosmeje divákov každej generácie. V divadelnej hre si zahrajú Zuzana Tlučková, Marián Labuda ml. či Jožo Pročko.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Dobrých inscenácií nie je nikdy dosť. V jednej z nich si zahrala aj legendárna slovenská herečka Zita Furková a herec Ady Hajdu

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM