Marek Vatraľ Kultúra Správy

Rockeri z Trenčína to dali: Na zahraničný festival sa prebojovali z prvého miesta!

Rocková kapela Volume sa na známy český hudobný festival prebojovala spomedzi všetkých 40 prihlásených kapiel z celého Slovenska a Čiech spolu s českou skupinou Rain.

Ilustračný obrázok k článku Rockeri z Trenčína to dali: Na zahraničný festival sa prebojovali z prvého miesta!
Zdroj: FB - Volume

Len nedávno sme vás informovali, že trenčianska rocková formácia Volume stála pred veľkou výzvou, keďže jej členovia sa ocitli vo veľkom finále hlasovania o účasť na prestížnom českom hudobnom festivale Slavnosti břeclavského piva, ktorý patrí medzi najvyhľadávanejšie podujatia u našich moravských susedov.

Svojou účasťou sa tak mohla zaradiť medzi kapely ako Horkýže Slíže, Divokej Bill, The Paranoid či Iné Kafe. Ako nás nedávno informoval bubeník kapely Volume Ľubomír Bobák, spomedzi všetkých 40 prihlásených kapiel z celého Slovenska a Čiech vybrala odborná porota podľa Ľuba do užšieho výberu len šesť hudobných zoskupení. Následne podľa jeho slov prebiehalo hlasovanie o tom, ktoré dve kapely z finálovej šestky dostanú príležitosť vystúpiť na festivale, pričom rozhodovala verejnosť prostredníctvom online hlasovania.

Ich sen sa stal napokon skutočnosťou. „Dostali sme sa tam z prvého miesta,“ informoval Ľubomír Bobák redakciu portálu Trenčín24.

„V prvom rade by som sa chcel za kapelu Volume poďakovať všetkým, ktorí nás podporili svojím hlasom. Dúfali sme v postup, ale netušili sme, že to môže byť priamo z prvého miesta. Získali sme najviac hlasov, a to je pre nás skvelý pocit. Pevne verím, že to v Břeclavi poriadne rozbalíme a budeme tak reprezentovať nielen našu hudbu, ale i mesto Trenčín,“ doplnil bubeník kapely Volume na margo ich postupu na známy zahraničný hudobný festival.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Vypočujte si aj pieseň kapely Volume Prisahám

Zdroj: YouTube.com

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM