Krimi

S dodávkou v protismere zranil 3 ľudí a odišiel s vyše 2 promile: FOTO z nehody

Aj v týchto dňoch trenčianski dopravní policajti dokumentovali dopravnú nehodu, pri ktorej asistoval alkohol. Navyše sa ľahko zranili tri osoby.

Ilustračný obrázok k článku S dodávkou v protismere zranil 3 ľudí a odišiel s vyše 2 promile: FOTO z nehody
5
Galéria

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na sociálnej sieti informovalo o tom, že 34-ročný vodič Fordu Tranzit jazdil v Dubnici nad Váhom od sídliska Pod hájom k ceste I/61. „Prešiel s vozidlom do protismeru a čelne sa zrazil s oproti idúcim vozidlom Renault Megane, ktoré riadil 36-ročný vodič,“ opísali.

Traja zranení

„Po dopravnej nehode sa ľahko zranil vodič Renaultu a jeho dvaja spolujazdci. Vodič dodávky však nezotrval na mieste dopravnej nehody a z miesta odišiel. Krátko na to ho vypátrali dubnickí policajti,“ uviedlo KR PZ v Trenčíne.

Privolaní policajti vodiča na mieste vyzvali k vykonaniu dychovej skúšky. „Dychová skúška u neho preukázala 0,98 mg/l, čo predstavuje 2,04 promile alkoholu, teda stav vylučujúci spôsobilosť na riadenie vozidla, ktorý si privodil vplyvom návykovej látky. Opakovaná dychová skúška ukázala ešte vyššiu hodnotu, a to 1,05 mg/l, čo predstavuje 2,19 promile alkoholu,“ doplnili muži zákona.

Obvinenie

Dopravní policajti podľa vlastných slov vodiča obvinili z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. „Za uvedený trestný čin je trestná sadzba v zmysle zákona trest odňatia slobody až na jeden rok,“ dodali k prípadu, ktorý nastal 30. mája v nočných hodinách.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Pozrite si aj zábery z nehody.

FOTO z nehody: Náraz v protismere, 2 promile v dychu a 3 ľahko zranení
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM