Rôzne

Skvelá správa: Matka s dcérou vyliečené z ochorenia COVID-19!

Pribúda nielen počet nakazených, ale už aj vyliečených z koronavírusu. Sú medzi nimi aj matka s dcérou z trenčianskeho regiónu.

Ilustračný obrázok k článku Skvelá správa: Matka s dcérou vyliečené z ochorenia COVID-19!
Zdroj: pixabay.com

Ako sme už informovali, na Slovensku počas utorka 7. apríla pribudlo 101 nových prípadov ochorenia COVID-19 (koronavírus), celkovo už máme 682 pozitívnych ľudí. V utorok laboratóriá vyšetrili celkovo 2042 vzoriek.

Vyliečení

Medzi novými prípadmi bolo aj 18 prípadov z Trenčianskeho kraja, čo je zatiaľ najviac počas jedného dňa, zároveň však dorazili aj dobré správy z nášho kraja. Z ochorenia sa totiž vyliečili aj matka s dcérou z trenčianskeho regiónu.

Podľa údajov Ministerstva zdravotníctva SR, ktorými disponuje na základe hlásení z nemocníc, je na Slovensku spolu 16 vyliečených ľudí z ochorenia COVID-19. „Oproti včerajšku pribudli traja ľudia. Vyliečil sa 71-ročný muž, hospitalizovaný bol vo Fakultnej nemocnici v Prešove. Z ochorenia sa vyliečili aj matka s dcérou z trenčianskeho regiónu, hospitalizované boli v trenčianskej fakultnej nemocnici, následne boli prepustené do domácej karantény,“ informovalo MZ SR.

Hospitalizovaní

To doplnilo, že ochoreniu doteraz podľahli dve osoby. „Aktuálne je podľa štatistík Národného centra zdravotníckych informácií hospitalizovaných 164 pacientov, z toho u 61 bol koronavírus potvrdený, v 103 prípadoch sa čaká na výsledok testov,“ doplnilo ministerstvo.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM