Webnoviny - Rôzne

Takmer tisíc lístkov na Pohodu 2012 vypredali za 5 hodín

Vstupenky v hodnote 44 eur sa začali na trenčianskom letisku predávať vo štvrtok o 16:00, kedy sa otvoril areál pre návštevníkov. Limitovanú sériu 999 permanentiek na 16. ročník multikultúrneho festivalu Pohoda vypredali za päť hodín.

Vstupenky v hodnote 44 eur sa začali na trenčianskom letisku predávať vo štvrtok o 16:00, kedy sa otvoril areál pre návštevníkov, a už o 22:00 sa lístky nedali kúpiť. Len pre porovnanie, vlani sa na 14. ročníku Pohody predalo počas troch dní menej ako 800 permanentiek na 15. ročník. V poradí šestnásta Pohoda sa bude konať 5. až 7. júla 2012. Približne od začiatku októbra sa začne predávať ďalšia séria lístkov, ich cenu však organizátori zatiaľ nestanovili, čo agentúre SITA potvrdil PR manažér podujatia Mário Gešvantner. Ten poznamenal, že pre budúci rok uvažujú, že už nebudú predávať jednodňové vstupenky na sobotu. Dôvodom je fakt, že tento rok si ich zadovážilo len niekoľko desiatok ľudí.

Vstupenky na tohtoročnú Pohodu, ktorá sa koná od 7. do 9. júla, sa vypredali s viac ako týždňovým predstihom. Kapacita areálu je 30-tisíc ľudí, z toho približne 24-tisíc návštevníkov za vstup zaplatilo. Najväčšími hviezdami 15. ročníka festivalu sú Portishead, M.I.A., Santigold, Pulp, Madness, Public Image Ltd., Lamb, Beirut či Moby, ktorý na hlavnom Bažant stagei vystúpil vo štvrtok večer.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM