Marek Vatraľ Krimi

Trenčianski policajti prosia o pomoc: Nepoznáte muža na FOTKÁCH?

Policajti z Trenčína žiadajú o pomoc pri stotožnení muža zo záberov z bezpečnostných kamier. Podľa policajnej správy vykonávajú objasňovanie trestného činu.

Ilustračný obrázok k článku Trenčianski policajti prosia o pomoc: Nepoznáte muža na FOTKÁCH?
4
Galéria

Trenčianska kriminálna polícia vykonáva podľa trenčianskej krajskej policajnej hovorkyne Eleny Antalovej objasňovanie trestného činu zatajenie veci.

„Doposiaľ nezistený páchateľ 13. novembra v čase medzi 15.45 – 16.00 hodinou na parkovisku na Jilemnického ulici v Trenčíne (vedľa budovy bývalého Slovakotexu) na parkovacom automate našiel čiernu koženú tašku, ktorú si tam zabudol 49-ročný Peter z Bratislavy. Muž, ktorý tašku našiel nekontaktoval políciu, ani jej majiteľa a tašku si vzal. Poškodený v nej mal všetky svoje osobné doklady, platobné karty a finančnú hotovosť 500 eur a ďalších 4.500 eur, ktoré patrili súkromnej spoločnosti z Bratislavy,“ vysvetlila Antalová.

Na kamerovom zázname je podľa Antalovej vidieť, ako si poškodený tašku na parkovací automat odložil. A taktiež je tam podľa nej vidieť aj zatiaľ neznámeho muža, ktorý tašku vzal, prezrel si jej obsah a odišiel na neznáme miesto.

Akékoľvek informácie ohľadne totožnosti neznámeho podozrivého muža na kamerových záberoch môžu občania podľa hovorkyne poskytnúť na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne môžu kontaktovať oficiálnu stránku Polície SR na Facebooku formou súkromnej správy.

Policajti z Trenčína žiadajú o pomoc pri stotožnení muža zo záberov z bezpečnost
4
Galéria

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM