Marek Vatraľ Kultúra Rôzne

Trenčín 2018 Jurajovým (38) objektívom: Sledujte nádherné zábery na FOTKÁCH!

Fotograf Juraj Majerský už niekoľko rokov spolupracuje s oddelením kultúry mesta Trenčín. Pozrite si jeho krásne zábery, ktoré sa mu podarilo zachytiť v minulom roku v uliciach nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Trenčín 2018 Jurajovým (38) objektívom: Sledujte nádherné zábery na FOTKÁCH!
39
Galéria
Zdroj: Juraj Majerský

Fotograf Juraj Majerský z Trenčína sa svojmu koníčku venuje podľa jeho slov intenzívne už viac ako osem rokov, odkedy dostal svoju prvú zrkadlovku. Ako ďalej uviedol, najviac ho zaujíma reportážna fotografia. V mladších rokoch fotil na otcovu filmovú zrkadlovku, alebo na menší filmový kompakt, neskôr na malý digitálny kompakt.

„Reportážne fotenie mám ako hobby popri práci, chodím si s fotoaparátom občas "vyvetrať“ hlavu. Nefotím svadby, ani iné komerčné záležitosti, keďže sa fotením chcem iba baviť a nechať si ho ako koníček," vysvetlil Juraj svoj vzťah k fotografovaniu.

Ako ešte dodal, už viac ako päť rokov spolupracuje s oddelením kultúry mesta Trenčín, pre ktoré fotí väčšinu kultúrnych akcií.

„Nefotím však iba pre mesto, ale aj pre rôznych známych, ktorí sa zaoberajú kultúrou, či už divadlom, spevom, tancom, ale napríklad aj športovým šermom. Za tých 8 rokov som si našiel v Trenčíne veľa známych v kultúrnej oblasti a tak sa na mňa často obrátia, keď potrebujú pofotiť ich akciu. Vždy rád prídem, len musím mať jedno jediné, čas,“ doplnil Juraj.

Mnohí ľudia si ho podľa jeho vyjadrení spájajú aj s jeho „dvojičkou“ Marianou Ďurišovou, s ktorou spoločne fotí pre mesto. Obaja majú dokonca spoločnú výstavu v mestskej veži, ktorú im pripravilo oddelenie kultúry mesta Trenčín ako poďakovanie za spomenutých päť rokov práce. Záujemcovia si ju môžu pozrieť do 31.1.2019.

Podobne ako v predchádzajúcich rokoch, ani v roku 2018 Juraj nechýbal na dôležitých a významných podujatiach, ktoré sa konali práve v našom meste. V priloženej fotogalérii, ktorú nám pohol zostaviť, nájdete mnohé unikátne zábery nielen zo slávnostného otvorenia Mierového námestia, vianočných trhov, historických slávností, ale aj ďalších skvelých akcií.

Pozrite si fotogalériu Juraja Majerského a zaspomínajte si na rok 2018 v Trenčíne, ktorý bol plný nezabudnuteľných zážitkov prostredníctvom krásnych fotografických záberov.

OBRAZOM: Momentky z podujatí 2018 v Trenčíne
39
Galéria
Zdroj: Juraj Majerský

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM