Marek Vatraľ Rôzne Správy

Trenčín sa pripravuje na sviatky: Predvianočná atmosféra na FOTKÁCH

Na Mierovom námestí sa už začali prípravy na vianočné trhy. Centrum mesta už zdobí aj 15 metrov vysoký vianočný stromček. Pozrite, ako to tam vyzerá.

Ilustračný obrázok k článku Trenčín sa pripravuje na sviatky: Predvianočná atmosféra na FOTKÁCH
27
Galéria
Zdroj: Marek Vatral / Dnes.24.sk

Vianoce sa pomaly, ale isto blížia. Adventná atmosféra sa už začala prejavovať aj na Mierovom námestí v Trenčíne, kde sa už onedlho otvoria vianočné trhy v novom šate, ktoré bude počas celého trvania sprevádzať zaujímavý program.

Dokazujú to nielen prvé postavené drevené domčeky, v ktorých sa budú predávať rôzne remeselné výrobky a chutné jedlá, ale aj novousadený vianočný stromček zdobiaci centrum mesta.

Podľa informácií radnice, približne 15 metrov vysokú jedľu obrovskú priviezli na námestie začiatkom týždňa za asistencie mestskej polície zo sídliska Noviny.

„Jedľa viac ako tridsať rokov rástla na Palárikovej ulici v predzáhradke rodinného domu. Keďže pre ňu už bol tento priestor primalý, rodina Horňáčková strom ponúkla mestu Trenčín. Vďaka tomu sa z neho počas najbližších takmer dvoch mesiacov budú tešiť ľudia na Mierovom námestí,“ informuje mesto na oficiálnej webstránke.

Keď ho pracovníci Mestského hospodárstva a lesov vyzdobia vianočnými svetlami, bude pripravený na rozsvietenie. Táto úloha už podľa radnice tradične čaká na Mikuláša a jeho družinu, ktorí do mesta prídu podvečer 5. decembra 2018.

Čarovnú zimnú atmosféru bude dotvárať aj mobilné klzisko na Štúrovom námestí, ktoré momentálne podľa informácií radnice pripravujú zamestnanci Mestského hospodárstva a správy lesov.

Podľa mesta by malo byť návštevníkom k dispozícii v prvom decembrovom týždni, pričom vstup na ľadovú plochu zostane bezplatný a korčuľovať tu bude možné denne od 10.00 do 21.00 h.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Pozrite si aj fotogalériu vianočných príprav v centre Trenčína

V OBRAZOCH: Mesto Trenčín sa pripravuje na Vianoce
27
Galéria
Zdroj: Marek Vatral / Dnes.24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM