Marek Vatraľ Kultúra Správy

V našom meste si zahrá aj David Koller: Kde sa zabaviť cez víkend v Trenčíne a okolí?

V Trenčíne a okolí nás čaká počas tohto týždňa veľa rôznorodých podujatí. Kam sa môžeme ísť počas neho zabaviť?

Ilustračný obrázok k článku V našom meste si zahrá aj David Koller: Kde sa zabaviť cez víkend v Trenčíne a okolí?
Zdroj: TASR

Kinotip: Je mi fajn

*8. 3. o 19:00 hod., ArtKino Metro * Monique vedie spoločenstvo Emauzy blízko mestečka Pau, kde zamestnáva ľudí, ktorí sa dostali na dno a dostávajú novú šancu. Po rokoch sa z ničoho nič vráti jej brat Jacques – ľahtikársky darmožráč, ktorého zaujíma len jediné: ako zbohatnúť. Takže skôr, ako o rodinné stretnutie, tu pôjde o stret dvoch odlišných svetov. Jacquesa k novému podnikateľskému zámeru inšpiruje jeho bývalý spolužiak, ktorý investoval do svojho nového imidžu a tak sa stal úspešným. Dostane „geniálny“ nápad. Nahovorí Monique a zopár ďalších priateľov z jej komunity, že jedinú možnosť, ako začať nový život, ponúka plastická chirurgia. A tak sa spolu vydajú na bizarnú cestu do Bulharska, kde je takýto zákrok pomerne lacný…

David Koller

8. 3. o 20:00 hod., Piano klub

Najväčšie hity legendárneho speváka Davida Kollera v akustickom prevedení.

MDŽ s električkou

9. 3. o 13:00 hod., Trenčianska Teplá

Odvezte sa na historickej električke. Pre ženy bude tentoraz pripravené prekvapenie. Električka odchádza z Trenčianskej Teplej o 13.00, 15.00 a 17.00. Odchody z Trenčianskych Teplíc sú naplánované na 13.40, 15.40 a 17.40.

Cestovateľská prezentácia: Rusko / Uzbekistan

9. 3. o 15:00 hod., Kaviarnička na ceste

Cestovateľská prezentácia Evy Šandalovej je tentokrát o geograficky najväčšej krajine sveta, ktorá má 9 časových pásiem, je známa matrioškami, ale aj neuveriteľnými vzdialenosťami. Áno, reč bude o Rusku, svetoznámom Petrohrade s Jantárovou komnatou, či megapolise Moskve, ale aj magickom Bajkale, šamanoch, tatárskej Kazani, no vyberieme sa spolu aj na Altaj. Dozviete sa o „krvavom“ kúpeli ala Čachtická pani na Altaji, o raftovaní divokých riek Ruska, ale aj ako správne naplánovať Transibírsku magistrálu, či čo znamená čak-čak. A ako bonus – posledná cesta cestovateľky – Uzbekistan – Hodvábna cesta Orientom – Samarkand, Chiva, Buchara, Taškent.

Kinotip: Verní neverní

9. 3. o 19:00 hod., ArtKino Metro

Abel a Marianne sú 10 rokov rozídení. Keď sa znova stretnú, Abel sa rozhodne získať Marianne späť. Veci sa však zmenili: Marianne má syna Josepha a jeho teta, mladá Éve, vyrástla. A majú tajomstvá, ktoré postupne odhaľujú… Očarujúca úsmevná love story o ľúbostnom štvoruholníku s hviezdnym obsadením – Louis Garrel, Laetitia Casta a Lily-Rose Depp.

Nocadeň

9. 3. o 20:00 hod., Piano klub

Koncert známej slovenskej rockovej kapely.

Paci Pac Deťom

10. 3. o 10:00 hod., Kino Hviezda

Príďte sa zabaviť s deťmi na nové vystúpenie Paci Pac Deťom v posilnenej zostave s kapelou. Nebudú chýbať všetky obľúbené pesničky, ktoré poznáte z YouTube, povozíme sa na vláčiku a príde aj vodník Ferko, Opica či Slon.

Kinotip: Dilili v Paríži

10. 3. o 16:00 hod., ArtKino Metro

„Úžasný výlet do Paríža v období pre celú rodinu.” Animovaná rozprávka Dilili v Paríži je ďalším filmom z dielne Michela Ocelota, ktorý nám prostredníctvom dobrodružstva malého dievčatka priblíži obdobie belle epoque v dejinách Francúzska. Odvážna Dilili spolu so svojím kamarátom Orelom sa vydajú po stopách spolku, ktorý stojí za únosmi dievčat v Paríži. Mladí hrdinovia stretnú počas svojho „vyšetrovania“ významné osobnosti tej doby – od Marie Curie až po Marcela Prousta. Každá z nich im poskytne pomocnú ruku či indíciu. Dostanú sa na pozoruhodné miesta, do tajomného prípadu sa prelína mágia a na jeho konci sa tradične stretne dobro so silami temna.

Ad Libitum Budapest

10. 3. o 18:00 hod., Koncertná sála ZUŠ K. Pádivého

Klub priateľov vážnej hudby Vás pozýva na koncert Komorného súboru Ad Libitum Budapest. András Tallián (husle), Peter Kazán (klarinet), Ibolya Nagy (violončelo), Eszter Beáta Gincsai (klavír).

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Aj takto vyzerali fašiangy na Slovensku

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM