Filip Chudý Rôzne

Väčšina učiteľov v Trenčianskom kraji dala vakcíne ÁNO: Kde jej veria najviac?

Zaočkovaná je už viac ako polovica učiteľov zo župných stredných škôl. Prehľad tých, kde bol najväčší záujem o vakcináciu

Ilustračný obrázok k článku Väčšina učiteľov v Trenčianskom kraji dala vakcíne ÁNO: Kde jej veria najviac?
7
Galéria
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

K 21. februáru 2021 sa v Trenčianskom samosprávnom kraji (TSK) dalo zaočkovať takmer 52 percent pedagógov zo stredných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti župy. Informovala o tom Barbora Jánošková z oddelenia komunikácie a medzinárodných vzťahov Úradu TSK.

Ako ďalej uviedla, túto možnosť využili v termíne od 13. do 21. februára učitelia vo všetkých deviatich okresoch Trenčianskeho kraja, v kategórii do 55 rokov i nad touto vekovou hranicou.

Percentá zaočkovaných pedagógov na jednotlivých stredných školách v kraji sa líšia, možnosť dať sa očkovať však využili učitelia zo všetkých 38 škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti kraja.

Percentuálne najviac vakcinovaných pedagógov je na Strednej zdravotníckej škole C. Šimurkovej v Trenčíne, Gymnáziu Ľ. Štúra v Trenčíne, Gymnáziu v Partizánskom, Obchodnej akadémii v Považskej Bystrici, ale aj na Spojenej škole v Púchove či SOŠ technickej v Dubnici nad Váhom. Očkovanie členov pedagogických zborov pokračuje aj v týchto dňoch. Doplnila Jánošková.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z Trenčianskeho kraja

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM