Filip Chudý Krimi

Veľké pátranie v okrese Trenčín so šťastným koncom: Hľadaný si vykračoval lesom

Trenčianski policajti so Slovenskou pátracou službou a spolu s kolegami z Bratislavy tri dni intenzívne pátrali po nezvestnom mužovi z okresu Trenčín.

Ilustračný obrázok k článku Veľké pátranie v okrese Trenčín so šťastným koncom: Hľadaný si vykračoval lesom
5
Galéria

V pondelok v neskorých večerných hodinách bola na linku tiesňového volania 158 oznámená nezvestnosť 41-ročného muža z okresu Trenčín. „Bezodkladne po prijatí oznámenia boli na miesto vyslaní policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky, policajný psovod so služobným psom a Slovenská pátracia služba,“ informovala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Veľké pátranie

V utorok sa pokračovalo v pátraní nasadením väčšieho množstva síl a prostriedkov, najmä trenčianskych policajtov z obvodného oddelenia, pohotovostnej motorizovanej jednotky, pohotovostného policajného útvaru a tiež Slovenskej pátracej služby. O súčinnosť bol požiadaný aj Letecký útvar MV SR a policajti poriečneho oddelenia.

„Počas uvedených dní bolo dôkladne prepátraných takmer 600 hektárov lesa v oblasti, kde sa mal podľa príbuzných a podľa vykonanej lokalizácie nezvestný muž pohybovať,“ uviedla polícia.

Viac správ zo Slovenska

Našiel sa živý

Do pátrania bol nasadený vrtuľník s termovíziou, služobné terénne autá, štvorkolky, služobné psy na pachové práce a približne 50 policajtov na pešo, ktorí absolvovali trasu o dĺžke približne 15 km s prevýšením približne 400 metrov.

V pátraní sa pokračovalo aj v stredu a to vo vytypovaných lokalitách, pričom celý čas boli k dispozícii aj príslušníci Hasičského a záchranného zboru a Horskej záchrannej služby. „Nezvestná osoba bola vypátraná živá vo štvrtok v okrese Nové Mesto nad Váhom, príbuznými a dobrovoľníkmi, a to na základe informácií od všímavého lesníka, ktorý nezvestného poznal a všimol si ho prechádzať lesom,“ dodala polícia k prípadu, pričom ďakuje všetkým za pomoc.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy z Trenčína a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM