Krimi

Vodičke z Považia namerali neuveriteľných 3,56 promile: Dole dala aj stĺp, FOTO

Mladej vodičke z okresu Ilava namerali viac ako tri promile. Pri dopravnej nehode zničili auto aj stĺp elektrického osvetlenia.

Ilustračný obrázok k článku Vodičke z Považia namerali neuveriteľných 3,56 promile: Dole dala aj stĺp, FOTO
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Viac ako tri promile alkoholu namerali policajti 24-ročnej vodičke Peugeotu z okresu Ilava, ktorá na ceste I/61 spôsobila dopravnú nehodu. S autom narazila do stĺpa pouličného osvetlenia. Informovala o tom v stredu na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Neuveriteľné promile

Podľa doterajších zistení polície vodička jazdila po ceste od Trenčianskej Teplej na Dubnicu nad Váhom, s autom prešla vpravo mimo cestu a narazila prednou časťou auta do stĺpa osvetlenia, priblížila polícia.

„Policajti podrobili vodičku dychovej skúške. Na alkoteste zasvietila slušná hodnota, a to neuveriteľných 3,56 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška ukázala v prepočte na promile 3,17," ozrejmili policajti.

Správy z Trenčína a okolia

Škody

Škodu na vozidle predbežne vyčíslili na približne 300 eur a na stĺpe verejného osvetlenia vznikla škoda približne 1 500 eur.

„Neustále apelujeme na vodičov, aby nesadali za volant pod vplyvom alkoholu, avšak očividne márne. Alkohol za volantom nemá čo robiť. V kontrolách na zisťovanie požitia alkoholických nápojov na území Trenčianskeho kraja budeme pokračovať naďalej, počas celej letnej sezóny," dodali policajti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Pozrite si aj zábery z nehody.

FOTO: Vodičke z okresu Ilava namerali viac ako tri promile, autom zničila stĺp
6
Galéria

Správy z Trenčianskeho kraja

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM