Lenka Merava Rôzne

Veľtrh Záhradkár dominuje štvorici podujatí na výstavisku Expo Center

Medzinárodný veľtrh záhradkárskych potrieb Záhradkár je hlavným podujatím štyroch výstav, ktoré sa od stredy do soboty (13. – 16. 4.) konajú v trenčianskom výstavisku Expo Center.

Ako informovala Eva Majerníková z oddelenia marketingu a reklamy spoločnosti Expo Center, v poradí už 17. ročník veľtrhu Záhradkár organizujú v spolupráci s redakciou časopisu Záhradkár a Slovenským zväzom záhradkárov. Na celkovej ploche 3000 metrov štvorcových sa predstaví 142 vystavovateľov zo Slovenska, Českej republiky, Poľska, Maďarska a Bosny a Hercegoviny.
„Veľtrh ponúka nielen bohatý sortiment záhradkárskych potrieb a pomôcok, ale aj množstvo expozícií vystavujúcich firiem, úžitkové a okrasné rastliny, osivá, postrekové látky, minerálne hnojivá, skleníky, záhradné bazény a malú poľnohospodársku techniku. Pripravené sú i prednášky a semináre k záhradkárskej problematike,“ uviedla Majerníková s tým, že súčasťou výstavy Záhradkár bude Veľkonočný gazdovský dvor – prezentácia a predaj výrobkov z rúk slovenských farmárov a remeselníkov.
Spoločne so záhradkárskym veľtrhom sa koná už 15. ročník výstavy Včelár, 13. ročník výstavy Zdravý životný štýl a štvrtý ročník výstavy poľovníckych a rybárskych potrieb Poľovníctvo – Rybárstvo. Výstavy sú pre verejnosť prístupné denne od 9. do 18. hodiny, v sobotu 16. apríla do 16. hodiny.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM